Super...Ja juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super...Ja juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
SuperJa juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
ExtraJa juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
Kochane, moja mama była mnie zarejestrować do ginekologa. Przyjmuje on od 15 do 20ej ma aż 40kobiet. Pielęgniarka powiedziała żebym przyjechała o 15i prosiła lekarza o przyjęcie. Z tego co wiem on jest dobrym ginekologiem, ale co powiedzieć aby mnie przyjął na pewno?
Masz jakiś dokument, ze ciąża zagrożona, to koniecznie przedstaw. Trzymam kciuki aby się udałoKochane, moja mama była mnie zarejestrować do ginekologa. Przyjmuje on od 15 do 20ej ma aż 40kobiet. Pielęgniarka powiedziała żebym przyjechała o 15i prosiła lekarza o przyjęcie. Z tego co wiem on jest dobrym ginekologiem, ale co powiedzieć aby mnie przyjął na pewno?
Ale widać że śliczne ma włoski i grube [emoji4]Moje dziecko aktualnie ma takie, miałaby ciut dłuższe ale jej jakiś czas temu podcinalam. Teraz sobie nie da a do fryzjera nie chce iść. Bo jak to powiedziała ona chce być piękna a nie łysa [emoji1]Zobacz załącznik 859909
Super , gartulacje [emoji9]Ja juz po[emoji4][emoji123][emoji123][emoji7][emoji7] Dzidziol ma sie dobrze. Termin zgodny z usg . Mamy 10+6 tyg. Dzidź prawie 4 cm. Doktor mowi ze bardzo ruchliwy. Ale tańcowal [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 859932
Wiec lez i sie oszczędzaj super ze dzidziuś zdrowyJestem bo badaniu prenatalnym. Ze wzgledu na Boże Ciało musiałam zapisać się w 11 tydz. Dziecko małe więc nie wszystko udało się zmierzyć. Ale wziął mniej pieniążków. Zaprosił mnie na kontrolę za 3 tyg. Dziecko zdrowe [emoji7] niestety mam krwiaka i muszę się oszczędzać i leżeć