shiran85
Fanka BB :)
Chyba wpadnę na obiad [emoji1]Teżjajko zjem chleba tez , mięso ble
Dzisiaj łazanki z kapustą robię
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba wpadnę na obiad [emoji1]Teżjajko zjem chleba tez , mięso ble
O, łazanki by weszły [emoji14]Teżjajko zjem chleba tez , mięso ble
Od tygodnia myślę jakby namówić teściowa na zrobienie lazanekTeżjajko zjem chleba tez , mięso ble
Ja miałam 28 lutego poronienie i też czekałam na miesiączkę a ona nie przychodziła i zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Teraz jestem na tym forumPiękne te zdjęcia z usg.
Ochlonelam! Dziewczyny nie wiem jak to możliwe no ale jestem w ciazy. nie wiem czy pamiętacie ale 18 kwietnia poronilam. Czekałam na miesiączka a jej nie ma i nie ma, a ja ciągle spiaca. Spakowałem dupkę pojechałam po test i tam dwie krechy.
Boze! Jestes cudowna! Dzieki Tobie przypomnialam sobie, ze mam jeszcze zamrozone domowe!!!! Hahaha uratowana!O Wy leniuszkikapuste zetrzec ugotować poddusić z cebulka masełkiem i łazanki zrobic czy kupić lubelli i już
ja dzisiaj nie mam czasu na wymyślne obiady , bo mamy majówkę w plenerze taką dosyć dużą z mszą i wgl z apelem póxniej więc nie ma czasu na stanie w kuchni
przed musze isc w kimono xD
Boze! Jestes cudowna! Dzieki Tobie przypomnialam sobie, ze mam jeszcze zamrozone domowe!!!! Hahaha uratowana!![]()