motylkowelove
Fanka BB :)
Jak ja Wam strasznie zazdroszcze < pozytywnie > , że macie te prenatalne za sobą ... ja jeszcze tydzień czekania
Me ve Gratuluję
Me ve Gratuluję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam 28 lutego poronienie i też czekałam na miesiączkę a ona nie przychodziła i zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Teraz jestem na tym forum![]()
Jak ja Wam strasznie zazdroszcze < pozytywnie > , że macie te prenatalne za sobą ... ja jeszcze tydzień czekania
Me ve Gratuluję![]()
Dziękuję tak się cieszę. Ten ostatni tydzień najgorzej się ciągnął. Bo cały czas o tym myślałam. Wciągnęłam się w kilka książek i zleciało. Trzymam kciuki. Będzie dobrze[emoji4]Jak ja Wam strasznie zazdroszcze < pozytywnie > , że macie te prenatalne za sobą ... ja jeszcze tydzień czekania
Me ve Gratuluję![]()
Ja jeszcze 11 dni :OJak ja Wam strasznie zazdroszcze < pozytywnie > , że macie te prenatalne za sobą ... ja jeszcze tydzień czekania
Me ve Gratuluję![]()
Tez mi sie wydaje, ze tak nisks bets nie utrzymalaby sie ponad miesiac i wydaje mj sie, ze to kolejna ciazaJa jestem niemal pewna że to będzie kolejna ciąża.. znam swój organizm aż za dobrze. zrobiłam betę dla pewności za godzinę będzie wszystko jasne
Bardzo sie Ciesze, ze wszystko dobrze :* teraz juz odetchnij z ulgąDziękuję tak się cieszę. Ten ostatni tydzień najgorzej się ciągnął. Bo cały czas o tym myślałam. Wciągnęłam się w kilka książek i zleciało. Trzymam kciuki. Będzie dobrze[emoji4]
Fantastycznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny zrobiłam test. jestem w ciazy