aga6
Fanka BB :)
Ja sie w te teczki nie miescilam xD hahTaką? Mialam identyczna w ciazy z corką, tylko z innej firmy, w połowie ciąży sie rozwaliła [emoji14] po prenataknych w nagrode kupie se tą teczke od mamy ginekologZobacz załącznik 860213
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sie w te teczki nie miescilam xD hahTaką? Mialam identyczna w ciazy z corką, tylko z innej firmy, w połowie ciąży sie rozwaliła [emoji14] po prenataknych w nagrode kupie se tą teczke od mamy ginekologZobacz załącznik 860213
So ko ja wczoraj do męża rano mówięPotworny lęk dzisiaj czuje az plakac mi sie chce
U mnie w I ciazy brzuch bylo widac jakos w 5 mcu dopiero. Wielkosc brzucha to niejest wyznacznik!!:*Naprawde 20 tydz?szok .ja panikuje bo w poprzedniej ciazy ten brzuch juz szybko byl widoczny a teraz nic. Troche mnie uspokoiłaś.
17tc.Naprawde 20 tydz?szok .ja panikuje bo w poprzedniej ciazy ten brzuch juz szybko byl widoczny a teraz nic. Troche mnie uspokoiłaś.
naprawdę. do ostatniego dnia chodziłam w normalnych spodniach więc brzuch nie jest wyznacznikiem byle by dziecko rosło ą nie myNaprawde 20 tydz?szok .ja panikuje bo w poprzedniej ciazy ten brzuch juz szybko byl widoczny a teraz nic. Troche mnie uspokoiłaś.
piekny kształt brzuszka17tc.
Zaczynałam z wagi 49kg przy wzroście 167cm.
Patyczak.
Nie bój żaby wszystko dobrze z Tobą :*Zobacz załącznik 860238
Taka sama mam [emoji4]Taką? Mialam identyczna w ciazy z corką, tylko z innej firmy, w połowie ciąży sie rozwaliła [emoji14] po prenataknych w nagrode kupie se tą teczke od mamy ginekologZobacz załącznik 860213