Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja niekiedy zamkne drzwi i juz musze leciec spowrotema jak jeszcze wypije wiecej to calkiem hehe ale moj organizm tez nie przyzwyczajony bo dawniej 0,5 l na dzien nie raz wypijalam tylko.
A ja wlasnie jem sledziazjadlam pol i stwierdzam ze mi nie smakuje
![]()
teraz pożeram. Moj syn marzy o siostrze. Dzis mnie pytal czy pojedziemy na gofry? To bedzie siostra... Hihi cwaniak uslyszal jak mowilam do meza ze slodkie to na corcie
.Ja i na tel widze jak mam obrocony ;-)Dziewczyny, ktore korzystaja z forum na kompie- proba suwaczka. Widac?![]()
Ale na aplikacji?Ja i na tel widze jak mam obrocony ;-)
Ale na aplikacji?
Nie, w przegladarceAle na aplikacji?
Ja bardzo bardzo dużo spaceruje , z synem więc zawsze jakiś ruch jest [emoji3]Ja nie mam sily nawet po 15 minutach w biedronce... Masakra. Chyba byl na basenie aktualnie utonelaale wczorsj przeszlam z corks pol miasta na piechote, teraz tez przyszlysmy na plac zabaw. Jednsk chcialabym mimo wszystko wiecej sie ruszac. Cwiczyc sie boje, bo delikatnie kosmowka sie odklejala, wiec to nawet nir wskazane... Zostaja spacery
![]()
Ja miałam zupkę czerwona z buraczkami ziemniaczkami wczoraj , ale dzisiaj też ja mogłam jesc i pora z papryką makaronem i mięsem mielonym [emoji4]Kochane a co u was na obiad dzisiaj? Ja całkiem nie miałam weny więc zrobiłam zapiekanke czyszcząca lodowke, także makaron, kiełbasa, warzywa, ser tarty, sos pomidorowy I zrobione![]()