reklama
@Szymonowa matka ja objaw mialam kaszel i kichanie tez ale kicham tak od poprzednich wakacji:( no ale jak spoko to loko:) @katkut3070 ja tez mleko i platki:D takie zimne lubie no wchodzi jak marzenie:)ostatnio codziennie rano:)

W tygodnu nie mam czasu na jedzonko, wszystko na szybko, dobrze ze was podczytuje, nie wiem jakim cudem w łazankowy czwartek tez okazalo sie rozmrozilam kapustke tesciowej z troche mieskiem i grzybkami ale weszlo jako łazanki orany ale pychota. i juz od dawna planuje narobic nalesnikow na weekend:) z truskawkowym dzemem mmm i z mieskiem mozna:) wreszcie czas na zrobienie sobie jedzonka:) a jak M skonczy 3 tygodniowa zmiane:D bo pracuje non stop 2,3 tyg potem 2 tyg wolnego ma, to sobie bede liste zyczen robic i jedzonko na miescie mmm, zawsze sobie odbijamy jak konczy zmiane:):):)

reklama
A ja jem wszystko co mleczne jak nigdy i jogurty pitne płatki itd
Nawet kupilam sobie kaszki te dla dzieci po promocji hehe bo smaka mialam . Owoce i słodkie teraz moje jedzenie [emoji23]

[emoji16][emoji16][emoji16]
FB_IMG_1527321729214.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1527321729214.jpg
    FB_IMG_1527321729214.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 346
Część , wszystkim mamusia obecnym i przyszłym wszystkiego najlepszego, pociechy z dzieciaczków[emoji512]
Co do spania to ja śpię całą noc jak zabita i się wysypiam , ale dzisiaj młody miał gorączkę w nocy to czuwalam bardziej niż spalam ale mam nadzieję że już mifv nie będzie [emoji5]
Kochać ja też kicham i to często nawet teraz mnie w nosie zakręciło i ukichalam się aż mnie gardło za bolało [emoji23]
Ja też jem wszystko, po niczym mnie tak nie mdli specjalnie jakoś , parówek tylko jakoś nie mogę przełknąć a zawsze jadłam na śniadanie [emoji5]
Milej spokojnej soboty kochane [emoji7]

My już dzień mamy mamy za sobą, w UK był z dwa miesiące temu :)
Ale podpinam się pod życzenia :*

Też więcej kicham, chyba ma to związek z większym ukrwieniem wszystkiego, to i nos bardziej ukrwiony, wrażliwy i więcej wyczuwa to i się bardziej oczyszcza :)

Kupiłam dzisiaj spodnie ciążowe. Dwie pary. I sukienkę z miejscem na brzuszek :)
Jeszcze troszkę za mały mój domek dla dzidzi z rana i lekko się guma zsuwa ale na wieczór będą jak znalazł hahaha :)

Witam się i ja :-)
My dziś idziemy na komunię do małej księżniczki :-) więc miło spędzony dzień :-)

Szykuje już moje towarzystwo od godziny ;-) a za godzinke, ruszamy :-)

Bylo pytanie o sport, ja go nie uprawiam, jedynie pieling w ogródku i coś przyjemnego na s ;-) nigdy wcześniej nie mogłam sobie na to pozwolic i dopiero teraz widzę co straciłam :-)- odbijam sobie. I czekam z niecierpliwością na 4.06.

Później wrzuce zdjęcie mojego brzuszka, ale ostrzegam jest już jak w 6 miesiącu ;-) 3 ciąża zobowiązuje ;-)

Hej dziewczyny :) jak znosicie upały? U mnie padła klimatyzacja w pracy i siedzę w 28° i ledwo żyje. Mam wrażenie, że nie ma w ogóle powietrza w powietrzu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry