katkut3070
Fanka BB :)
A ja dzisiaj nie wiem co się ze mną dzieje.. Od godziny 10 sprzątam łazienkę o 12 zasnęłam, po prostu nie dałam rady dokończyć.. Łazienka dalej czeka a ja wcinam gotowe pierogi :O Szczyt lenistwa..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I już wiem co bym zjadła, pierogi <3A ja dzisiaj nie wiem co się ze mną dzieje.. Od godziny 10 sprzątam łazienkę o 12 zasnęłam, po prostu nie dałam rady dokończyć.. Łazienka dalej czeka a ja wcinam gotowe pierogi :O Szczyt lenistwa..
Normalna? Byle nie za gorąco. Zawsze mnie przeraża jak odwiedzamy noworodki a w domu skwar, że ledwo oddech mozn złapać. Kiedyś z naszych dwumiesiecznym synkiem odwiedziliśmy bezdzietnych znajomych i Oni na tą cześć odkrecili wszystkie kaloryfery w mieszkaniu. Nie zdążyliśmy się rozebrać a już byłam mokra. Powiedzieli, że to że względu na F, poprosiliśmy by zrobili jak zawsze.Do mam
Jaka powinna byc temperatura w domu dla noworodka przykładowo jak jest zima ... bo sie mąż ze mna przekonuje i zaraz mnie szlak trafi xD
My mamy 22-23 st, nie więcej. Rzadko w ogóle grzejemy, przeważnie tylko na noc. Przy problemach skórnych starszego derm kazała spać mu w 17-19 st. No niewykonalne to było. Przegrzewanie nie jest dobre.@Kruszka my w zimie mieliśmy 20-21 st ale chodziłam ubrana .... wydaje mi się ze to za mało by było dla takiego maluszka