Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O superJa Chorzow
Gdzie chodzisz do lekarza i gdzie planujesz rodzic?
Witam i milego dnia wszystkim zycze
Kochane co o zazdrosc dzieciakow to przede wszystkim duzo rozmowy, pokazywanie brzuszka, tlumaczenie jak dziecko zacznie sie ruszac w brzuszku to mysle ze juz bedzie latwiej tez to przerabialismy wtedy corka miala 2 latka teraz druga bedzie miala 2 latka a starsza 4, teraz maja siebie do zabawy to bedzie latwiej
@bllondii u mnie corka miala prawie 40 stopni oczywiscie szybko do lekarza pojechalysmy i sie okazalo ze gardlo ma antybiotyk a do tego wszystkiego zeby bylo malo to miala biegunke, teraz juz odrobinke lepiej.
Dodatkowo moja 2 latka miala kleszcza :/[/QUOTlepi
Anet dzięki. Nasz syn 8 lat jest sam wiec bedzie gozej. Syndrom jedynaka juz się w nim pojawił..
To normalne, ze zazdrość jest. Dacie radę i wierze, ze jak dzidzia się urodzi to zazdrość zniknie i będziesz miała super pomoc.Dzięki. Miałam identyczna romowe z synem. Z tym ze czuje ze to nie koniec.... On jest strasznie mamusiny, strasznie przytulasty i co chwile się zapewniamy o naszej miłości.. A mimo to zazdrość o dzidzie jest coraz bardziej wyczuwalna...
U nas też doszła biegunka ale do lekarza dopiero jutro się wybierzemy.Witam i milego dnia wszystkim zycze
Kochane co o zazdrosc dzieciakow to przede wszystkim duzo rozmowy, pokazywanie brzuszka, tlumaczenie jak dziecko zacznie sie ruszac w brzuszku to mysle ze juz bedzie latwiej tez to przerabialismy wtedy corka miala 2 latka teraz druga bedzie miala 2 latka a starsza 4, teraz maja siebie do zabawy to bedzie latwiej
@bllondii u mnie corka miala prawie 40 stopni oczywiscie szybko do lekarza pojechalysmy i sie okazalo ze gardlo ma antybiotyk a do tego wszystkiego zeby bylo malo to miala biegunke, teraz juz odrobinke lepiej.
Dodatkowo moja 2 latka miala kleszcza :/
Mój tez ma 8 latAnet dzięki. U nas będzie trochę gorzej bo syn jest 8 lat sam i syndrom jedynaka już się w nim pojawił.... Ale damy radę.
Nakopałam coś z tymi suwakami. Zrobiłam je na swoim profilu później wkleiłam tutaj a teraz się w ogóle nie pojawiają muszę się znowu dzisiaj pobawić...