natka100
Fanka BB :)
Omnom nom zjadlabym. Moj to rybe mi ciagle smazy a ja tak nie lubie i znowu wlasnie to robi.helpUwielbiam być w ciazymój mąż właśnie podsunal mi pod nos przekąskę, bo "z oczy Ci głodem patrzy" xD Zobacz załącznik 861096
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Omnom nom zjadlabym. Moj to rybe mi ciagle smazy a ja tak nie lubie i znowu wlasnie to robi.helpUwielbiam być w ciazymój mąż właśnie podsunal mi pod nos przekąskę, bo "z oczy Ci głodem patrzy" xD Zobacz załącznik 861096
Maksymalnie dwie potrawy z ryba po 90g na tydzień wolno ponoć.Omnom nom zjadlabym. Moj to rybe mi ciagle smazy a ja tak nie lubie i znowu wlasnie to robi.help
Anet jechalismy autem 1700 km. Mieszkalismy w miejscowosci Brela, 10 dni, koszt okolo 5500-6000. Za pierwszym i drugim razem w te same miejsce, drugi raz z miesieczniakiem typowo dla odpoczynku, bylismy tylko zwiedzic Omis i ciagle w cieniu pod drzewami, nie zaluje, bylo cudownie. Kubus ciagle spal a Kacper z tata siedzieli w wodzie :-) a ja po trudnym czasie bardzo wypoczelam ;-)
Hej! Przygarnięcie mnie jeszcze ?
Jestem mamą rocznej Emilki, a niedawno pokazały się dwie kreseczki. Dołączam do Was po badaniach prenatalnych
Dzidziuś planowany, zalezalo nam na małej różnicy wiekuchoc są momenty, w których zastanawiam się jak dan radę z takimi Maluchami[emoji23]
Termin 6.12![]()
My byliśmy na miescie, na lodach i spacerze, było taaaaak ciepło, ze jak tylko wróciliśmy to padłam. A teraz głows mnie boliHej u mnie niedziela w gościach i padam z nóg idę się kąpać i spać [emoji16]