Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie równo z om trzymam się tego terminu bo tak się powinno z tego względu ze wiek dzidzi się zmienial będzie nie raz [emoji4] to będzie 3 dni młodsze to 2 starsze [emoji4]Idziemy łeb w łebale u mnie to wg usg, wg om duża różnica. Chce juz prenatalne, żeby zobaczyć czy dzidzi nadgoniła [emoji14]
Hej! Z jakiego programu korzystasz do odliczania dni?Kciuki zaciśnięte za wizyty [emoji4]
Objawy moga zanikac już ja teraz nie mam prawie żadnych [emoji4]
Odliczamy 200 dni [emoji7]
Zobacz załącznik 861213
Mam 3 apki ta jest preglife [emoji4]Hej! Z jakiego programu korzystasz do odliczania dni?![]()
Tylko teoretycznie sie powinno, logiczne ze gdy roznica jest 2,3 dni to trztnamy sie terminu z om. Ale u mnie jest 9 dni roznicy, od samego począku (pozna owulacja), co przy tak mlodej ciazy ma kolosalne znaczenie. I zarowno lekarz prowadzacy, jak i lekarz, ktory bedzie robil prenatalne kazali na chwile obecną trzymać się terminu z usg.U mnie równo z om trzymam się tego terminu bo tak się powinno z tego względu ze wiek dzidzi się zmienial będzie nie raz [emoji4] to będzie 3 dni młodsze to 2 starsze [emoji4]
.
Jak to zrobiłas, ze na apce widze twoje suwaczki? :OCześć poniedziałkowo.
Ja juz zawiozłam syna do szkoły, zaliczyłam pobranko krwi na awidność cyto, zakupy w Biedrze, szybkie ogarnięcie domu i właśnie pałaszuje śniadanko.
Co do wakacji to my w tym roku odpuszczamy zagranicę ale z racji tego że mężuś miał z pracy bon z wakacji.pl to zamówiliśmy sobie na koniec czerwca hotel z basenem i spa w Sudetach, blisko jeziorko i trasy rowerowe dla chłopakow... a ja będę odpoczywać na leżaczku w cieniu. Samolotem boje się w moim stanie lecieć ze względu na problemy z ciśnieniem. Chodź planowaliśmy od dłuższego czasu w tym roku Grecja to odpuszczamy..
Na prenatalne umowiłam się 16czerwca dopiero ale lekarz stwierdził ze lepiec po 13tyg. Niech mu będzie.
Witam nową mamusie.
Kciukacy za wizytujace.
![]()
![]()