EklerkaDaria
Fanka BB :)
Obyś kochana miała racje!!!Kochana na kolejnym usg bedzie juz piekna fasoletta z pikającym serduszkiem, zobaczysz :* Ja mialam 190 po 48h :O i tez mam w domu dziewczynkeDokladnie jestem tego samego zdania
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Obyś kochana miała racje!!!Kochana na kolejnym usg bedzie juz piekna fasoletta z pikającym serduszkiem, zobaczysz :* Ja mialam 190 po 48h :O i tez mam w domu dziewczynkeDokladnie jestem tego samego zdania
![]()
To może idź prywatnie - są gabinety do których zapiszesz się jeszcze na dziśJa też byłam tego pewna dlatego przy rejestracji nawet nie zapytałam. Tym bardziej, że wcześniej zawsze było. A tu taki pech akurat teraz....![]()
Marta absolutnie nie. Co więcej usg co mc nie jest niezbędne.Byłam pewna, że w kiażdym gabinecie już jest usg... Masakra.
Wiem, że nie trzeba go robić co miesiąc. Nawet jeśli ktoś mi mówi, że warto, bo można zauważyć wcześniej problem, jeśli się jakiś pojawi. W pierwszej ciąży miałam robione co 4 tygodnie i mimo tego - lekarz nie zauważył, że syn ma wrodzoną wadę stopy.Marta absolutnie nie. Co więcej usg co mc nie jest niezbędne.
W lux medzie wiekszosc tak ma.. ja chodze oddzielnke na wizyte a oddzielnie na usg:/O zgrozo, nie wiedzialam ze w dzisiejszych czasach ginekolog moze nie miec aparatu do usg w gabinecie :O uciekaj od niego jak najpredzej!
No wlasnie lux med tak ma w wiekszosci przypadkow..Ja też jestem zaskoczona. Tym bardziej, że to placówka lux-med. Poprzednią ciążę prowadziłam też w lux- med i miałam USG. Niestety moją lekarkę przenieśli i mam do niej daleko.
Macie rację więcej do niego nie pójdę.
Ok ;ppTo jak co to się zamienimyJa chce dziewczynkę
![]()