Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Kruszka to jako pierwsza chyba masz wstępny zarys płcisuper królowa jest tylko jedna
dziecko to dziecko kocha się tak samo a płeć nie ma nic do tegomi każdy życzy dziewczynki a co myślą że z dziewczynka będę szczęśliwsza czy co?! Dziecko samo w sobie daje tyle miłości szczęścia i radości że płeć nie jest w ogóle ważna, a każde kolejne dziecko poteguje te uczucia
![]()
Ale jak ktos ma nieregularne cykle to jak? Mi ponad 2 tyg roznicy z usg i om wychodzilo.MI ginekolog mowil ,ze nie patrzy sie co wychodzi z usg bo to moze się zmienic tylko na ostatnia miesiaczke patrzy sie na termin porodu.
Ja np w karcie ciazy w pukcie planowany termin porodu mam napisana date z om, ale lekarz sam powiedział, ze przy takiej roznicy jak ja mam patrzymy na termin z usg. I to samo potwierdził lekarz z prenatalnych jak dzwoniłam sie umówić. Ale pewnie tak jest, ilu lekarzy tyle opiniSama nie wiem moze sa rozne szkoly mimo wszystko? Teraz kolezanka mi pisze ze patrza na termin om jesli chodzi o porod. Ale jednak duzo wiecej razy spotkalam sie ze z usg..ale i tak argumentowanie @Locja i innych dziewczyn co do waznosci usg nad om est dla mnie najbardziej logiczne![]()
@Anet23 mogla sie dzidzia zagniezdzic ciut pozniej, moze jajeczko troche wedrowalo zanim spotkalo plemniczkaale mlodsza ciaza tzn ze pozniej sie wszystko zadzialo, nie wczesniej
jak wczesniej to jest starsza
ale w owulacje moglas zajsc jak najbardziej ale moze byla pozniej albo wlasnie jajeczko troche wedrowalo
![]()
A który tydzień jesteś?Ja mam mały zarys po prenatalnychniby na 80% chłopiec, ale właśnie że wiem że to taki wczesny czas to się nie nastawiam nawet [emoji23]