reklama
reklama
Ja pod tym względem mam w drugą stronę. Tłumacze mojemu że czasem mężczyzna aż się zniechęca do partnerki seksualnie po obecności przy porodzie.... To się tylko w czoło puka i mówi że to nie pochwa jest atrakcyjna seksualnie, tylko ja więc bez względu na widoki ja w jego oczach mogę co najwyżej zyskać za takie poświęcenie i wysiłek a on tam będzie i koniec kropka xD

Ja pod tym względem mam w drugą stronę. Tłumacze mojemu że czasem mężczyzna aż się zniechęca do partnerki seksualnie po obecności przy porodzie.... To się tylko w czoło puka i mówi że to nie pochwa jest atrakcyjna seksualnie, tylko ja więc bez względu na widoki ja w jego oczach mogę co najwyżej zyskać za takie poświęcenie i wysiłek a on tam będzie i koniec kropka xD
Mam to samo, też swojemu to mówię, ale on też się puka w czoło, a skoro on chce to ja mu tego zabronić nie mogę, także jeśli jednak okaże się, że nie CC to będzie ze mną :)

Hmmm
Jestem po badaniu, no i nie wiem...
Obraz dziecka w USG prawidłowy ALE ma pępowinę dwu naczyniową...
Niby lekarz uspakaja i mówi że to nic złego, ale ja oczywiście mam już różne scenariusze w głowie...

Hehe, ciesz sie ze masz takiego faceta :) moj tez chce byc przy porodzie i ja sie z teg faktu ogromnie ciesze :)

My za długo czekalismy na tą ciąże żeby nie przezywać jej wspólnie , nawet nie zwracaliśmy uwagi czy to przez brzuch czy dowcipnie , patrzylismy w monitor a nie co tam lekarz grzebie ja nie mam problemu z tym...
Przed łyżeczkowaniem na usg oglądało mnie 20 praktykantów i lekarzy bez mojego zezwolenia takze chyba nic gorszego mnie juz nie spotka

Mój mi powiedział ze będzie przy cc , pani doktor powiedziała ze moze wejsc jak wyciągną dziecko :) potem będzie z bobaskiem w pokoju czekał na mnie i tam 2 godzinki wspólnej opieki przykładanie do piersi itd :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry