reklama
Dziewczyny co myślicie o całym czarnym wózku? Chodzi mi o brudzenie się oraz czy ten czarny nie za bardzo przyciąga słońce? To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie znam się na wózkach, a chcę powoli zrobić listę rzeczy, które muszę kupić za kilka miesięcy :)
IMG_0702.JPG

Załączniki

• IMG_0702.JPG
    IMG_0702.JPG
    143,4 KB · Wyświetleń: 395
reklama
Juz pytalam ale zapytam jeszcze raz, w niedziele jedziemy do zoo do Krakowa a po drodze mamy Wieliczke i Bochnie myslicie ze zjazd do kopalni soli by mi nie zaszkodzil? Czy lepiej udac sie do Ojcowa i tam pozwiedzac na spokojnie? :D

Ja bym się bala Wieliczki ze względu na skoki ciśnienia i wybrałabym Ojców, ale znawca nie jestem :(...

Dziewczyny co myślicie o całym czarnym wózku? Chodzi mi o brudzenie się oraz czy ten czarny nie za bardzo przyciąga słońce? To moja pierwsza ciąża i kompletnie nie znam się na wózkach, a chcę powoli zrobić listę rzeczy, które muszę kupić za kilka miesięcy :) Zobacz załącznik 864546
Pstrawe kolory przyciągają robaki i szybko się brydża, na bieli kremie i popielu od razu widać każda plamke, czerń z kolei bardzo się nagrzewa w lato... Nie ma wózka idealnego :* każdy kolor Ma wady, grunt byś TY była zadowolona :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry