Dagaa11
Fanka BB :)
Ja mam prównanie z tymi "drogimi", bo w pierwszej ciąży miałam taką z Motherhood za 160 zl i szczerze? Nie czuje różnicyJak się sprawdza? Zastanawiałam się czy nie kupić ale wyglądała na mało wypchana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam prównanie z tymi "drogimi", bo w pierwszej ciąży miałam taką z Motherhood za 160 zl i szczerze? Nie czuje różnicyJak się sprawdza? Zastanawiałam się czy nie kupić ale wyglądała na mało wypchana
Witam was, ja po wizycie takiej zwyklej u mojego dr bo usg jutro i juz nie jestem taka wesola a wrecz przeciwnie, cos mi wyszlo zle w moczu i musze zrobic proby watroboweteraz to sie dopiero mega boje i plakac mi sie chce.
Ja apetytu wciaz nie mam waga dalej stoi w miejscu eh.
Nie martw się infekcje w moczu są częste w ciąży z tego co wiem , doktor na pewno cos zapisze![]()
O kurcze...mam nadzieję, że jednak tak nie będzie. Trzymam kciuki &&&&To nie infekcja, tylko moge miec np. cholestaze ciazowa... Gdyby byla infekcja to bym sie nie przejmowala wogole.
To nie infekcja, tylko moge miec np. cholestaze ciazowa... Gdyby byla infekcja to bym sie nie przejmowala wogole.
Poczekaj na wyniki prob watr. Rozumiem, ze sie martwisz!Witam was, ja po wizycie takiej zwyklej u mojego dr bo usg jutro i juz nie jestem taka wesola a wrecz przeciwnie, cos mi wyszlo zle w moczu i musze zrobic proby watroboweteraz to sie dopiero mega boje i plakac mi sie chce.
Ja apetytu wciaz nie mam waga dalej stoi w miejscu eh.
Lekarzs mamy w grupie? Ja jestem fizjoterapeutka [emoji123]Super jestemy 2A skąd jesteś???
Świetne wieści[emoji7] cudeńka malutkie[emoji8]Ja po wizycie jadę do domu , wszystko ok , dzidziusie rosną widziałam jak się ruszały , następną wizytę mam za tydzień bo będzie je mierzył tak dokładnie i wgl [emoji4]
Dzień dobry :-) ja się zbieram do pracy, a o 15 prenatalne. Odezwę się z samymi dobrymi wiadomościami :-)
ja tam wegetarianka jestem od 11 lat i mi w ciąży właściwie bardziej na weganizm bierzeJa przed ciążą 2 miesiące przestałam jeść mięso. Jak tylko zaszłam w ciążę to szynki i mięsko poszło w ruchwięc chyba organizm sam się doprasza i wie co jest najlepsze
![]()