reklama
W sensie takim, ze jak będzie mróz i śniegi to wozić się nie będziemy. Zależy jaka zima będzie. A wtedy był duży mróz. W razie czego będzie nosidło musiało wystarczyć. Syn urodził się w lutym i w gondoli leżał tylko w domu i jeździł jakiś miesiąc. W kwietniu było już tak gorąco ze przełożyłam go do spacerówki na leżąco. Jeździliśmy głównie samochodem wcześniej. Gondola była jak dla mnie zbędna.
Ja rodziłam w październiku, pogoda była piękna i zima w miarę więc bardzo dużo spacerowaliśmy więc gondola brzydala się bardzo, bardzo.

reklama
Właśnie przyszły poczta wyniki z genetycznego.

Trisomia 21
1:5951

Trisomia 13/18
1:20 000

Papp-a
3.407 IU/l
0.81 MoM

Free beta hCG
49.95 IU/l
1.32 MoM

NT 1.90 mm
CRL 62.3mm

Wiek plodu bazując na próbkach 13t3d

Wiek plodu bazując na usg 12t4d

Czyli że jest ok tak?

grilowane tez ? to tego nie słyszałam surowe tak ale z grla to jest temp hm ;/

o dupku nie słyszałam ja robiłam te badania a proga mam multum dawki i dobre wiec chyba inna przyczyna ;/

Tak pisze na ulotce. No tak mi mowil lekarz i nawet podkreslil slowo grilowane :)
Ubranka bede zaczynac od 56 :) haha ja mam dzieciaki jedno z soboty drugie z niedzieli i to prawda sa to leniuszki :)

Chyba będzie problem z poduchą :pZobacz załącznik 864823

:D mialam tak samo ostatnio i cala noc musialam kombinowac z poduszka hehe pewnie musimy kupic druga sztuke tym razem dla siebie ;)

Tak pisze na ulotce. No tak mi mowil lekarz i nawet podkreslil slowo grilowane :)
Ubranka bede zaczynac od 56 :) haha ja mam dzieciaki jedno z soboty drugie z niedzieli i to prawda sa to leniuszki :)

:D mialam tak samo ostatnio i cala noc musialam kombinowac z poduszka hehe pewnie musimy kupic druga sztuke tym razem dla siebie ;)

Ale mnie nastarszyłaś a ja 3 yg pod rząd co sobota kiełbasa karkówka obżarstwo... lol :O

Aaaaaaa znalazłam ją <3 cudowne urządzenie a byłam taka anty :) fakt faktem musiałam sie nauczyć któro to moje tętno i żyła które jej ale nie idzie pomylić :D głowa spokojna bo dziecko żyje :)
A więc widzę ze I Ty, jak wielu przed Tobą, poznałaś uroki detektora tetna.... :)
:) :) (próba zabrzmienia jak Albus Dumbledore podczas rozmowy z Harrym o zwierciadle pragnien) :D

Ale mnie nastarszyłaś a ja 3 yg pod rząd co sobota kiełbasa karkówka obżarstwo... lol :O

No ja wlasnie sie zastanawiam czy kielbaski tez nie moge :D ale wydaje mi sie jak w naszym grilu temp siega 300 stopni to raczej wszystko jest pieknie usmazone :) nie wiem w zadnej wczesniejszej ciazy zaden lekarz mi nic takiego nie mowil jadlam wszystko i toxo nie mialam :) az strach sie bac haha

No ja wlasnie sie zastanawiam czy kielbaski tez nie moge :D ale wydaje mi sie jak w naszym grilu temp siega 300 stopni to raczej wszystko jest pieknie usmazone :) nie wiem w zadnej wczesniejszej ciazy zaden lekarz mi nic takiego nie mowil jadlam wszystko i toxo nie mialam :) az strach sie bac haha
Ja miałam już 3 grille od czasu dwóch kresek.
Po każdym wymioty I zero jedzonka zostawalo w brzuchu.
Chyba fasolka sama sobie wybierają co może a czego nie :D ostatni grill był w zeszła niedzielę. I tak, jak nie wymiotowalam od x dni tak 15 min po zjedzeniu grilla był runway do ubikacji xD

reklama
Ja miałam już 3 grille od czasu dwóch kresek.
Po każdym wymioty I zero jedzonka zostawalo w brzuchu.
Chyba fasolka sama sobie wybierają co może a czego nie :D ostatni grill był w zeszła niedzielę. I tak, jak nie wymiotowalam od x dni tak 15 min po zjedzeniu grilla był runway do ubikacji xD

Ja nie mam wogole ochoty na grila :) phi nie mam wogole ochoty na nic, wiec bardzo ciezko u mnie z jedzeniem chwilke bylo lepiej a teraz od nowa to samo. Jedynie jak mam jakas zachcianke to po prostu musze zjesc ale nic mi nie smakuje tak jak przed ciaza, a znowu wiem ze jak nie bede jesc to bede miala anemie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry