Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mnie jakos nie kusi, bo ciaza raz ze nie planowana wcale, do tego ja sama wiem parę dni i się oswajam powoli. Latwiej mi bedzie usiasc porozmawiac jak juz ja sama bede z tym oswojonaJa bym nie wytrzymala tak dlugo ukrywac ciaze przed mezem. Ja od razu po tescie zawsze mowilam
Mnie lekarz zasugerował że lepiej później niż za wcześnie. Ja idę w 13 i 2 dni. Ale u Ciebie prawie 12tydz bedzie więc myślę że OK tylko jeszcze pytanie czy pokrywa Ci się termin OM z USG? Jezeli z USG dzieciątko jest mniejsza to może faktycznie nie być jeszcze wszystkiego widać...
A bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja stosuje acard i co chwile z nosa mi leci krew, to normalne :/ moze jakies naczynoo Ci peklo podczas kataru?
Napisałaś tu o rozrzedzeniu krwi przez Acard. Nigdy w życiu nie brałam tego. Ale na prenatalnych jak pobiera mi krew mówiła że strasznie gęsta i miała problem z pobraniem ale mówi żebym się nie przejmowała bo najwidoczniej za mało płynów przyjęłam... Ale w sumie martwi mnie to . Czy powinnam może to skonsultować z lekarzem ?A bierzesz jakies leki na rozrzedzenie krwi? Ja stosuje acard i co chwile z nosa mi leci krew, to normalne :/ moze jakies naczynoo Ci peklo podczas kataru?
Ja sie modlę, abym do świąt byla juz w odmu, bo lezec w szpitalu w Wigilię mi się nie usmiechaWitam nowe mamusie@grudzienStyczen ja wg iść termin mam wyznaczony w Sylwestra, fajnie że pojawiają się mamy z terminem na koniec grudnia
zostaniemy razem do końca
![]()