Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, jeśli takie uczucie jakby Ci mięsień sam drgnal to zgadnij kto Cie zaczepiaKurde dziewczyny teraz poczułam cos dziwnego w brzuchu...ale przeciez to chyba za wczesniena pewno nienie byly to jelita, az mi sercesie mocniej zabilo...tak na dole brzucha, delikatnie...jesooo.
No wlasnie takieKochana, jeśli takie uczucie jakby Ci mięsień sam drgnal to zgadnij kto Cie zaczepia![]()
ja juz nie pamiętam jak to było....kurcze teraz leze i się wsluchuje, az mam ciarki U mnie jest raz na 10-20 minut jeden czy dwa kopy, zwłaszcza jak leżęNo wlasnie takieja juz nie pamiętam jak to było....kurcze teraz leze i się wsluchuje, az mam ciarki
![]()
Hahahahahahha oj kurcze kochanie jakby to były bliźniaki to na twoim etapie już by był większy brzuszek :*A wiecie ja mam teraz kolejnego stresa...bo moj M ma w rodzinie bliźniaki...jego babcia jest z bliźniaków i jego kuzynka ma bliźniaki...ale ja nie mogę mieć bliźniaków![]()
A przypomnij ktory masz tydzień? Mi sie zaczął 13, dosc szybko by to bylo, choć u wielorodek niby toU mnie jest raz na 10-20 minut jeden czy dwa kopy, zwłaszcza jak leżęchociaż teraz jak siedzę objedzona to też to czuję, właśnie jakby mięsień drgnal ale trochę mocniej, nie do pomylenia już z pracą jelit
14t5d :*A przypomnij ktory masz tydzień? Mi sie zaczął 13, dosc szybko by to bylo, choć u wielorodek niby to
Znajac moje cudowne szczęście, to wszystko sie moze zdarzycHahahahahahha oj kurcze kochanie jakby to były bliźniaki to na twoim etapie już by był większy brzuszek :*
Też miałam spora szansę na bliźniaki ale na szczęście jest jednoZnajac moje cudowne szczęście, to wszystko sie moze zdarzycod razu mam przyjaciolke w glowie ktora w 6 mies z blizniakami miala brzuch jak ja teraz
ale juz sie nie nakrecam ha ha