martakratka
Fanka BB :)
Jakos jestem spokojna tak w srodku chociaz wyniki mam przeczucid sie pogorsza ze wzgledu na moj wiek.Nie martw.sie, wydaje mi sie, ze jest ok. Po wynikach z krwi napewno bedzie jeszcze lepiej!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakos jestem spokojna tak w srodku chociaz wyniki mam przeczucid sie pogorsza ze wzgledu na moj wiek.Nie martw.sie, wydaje mi sie, ze jest ok. Po wynikach z krwi napewno bedzie jeszcze lepiej!![]()
Tez wydaje mi się, że krew rozwieje wątpliwości. Nie martw sie na zapas. Dzidzia mała i złapanie dokładne pomiarów jest trudne. Myśle, że wszystko okaże sie w porządku.A mialas tez robione testy z krwi. Mi wyszlo duzo gorsze ryzyko 21 i boje sie zeby jeszcze po badaniach krwi sie nie zwiekszylo...
Widać nosek jak bykU mnie kosci nosowej nie ma wpisanej ... nie wiem czemu nie wpisał mówił ze jest wszystko dobrze ... dzwoniłam do mojej pani doktor ze pappa dobre ale czemu nie zmierzył kosci nosowej ;/ mówiła zeby sie ne martwic bo by mówił ze cos nie halo .
Jutro dobrze ze jade do mojego gina to kaze mu popatrzec z reszta sam popatrzy ale juz siedze i rycze
Widze nosek Wy tez prawda Zobacz załącznik 865325
Nie miałam z krwiA mialas tez robione testy z krwi. Mi wyszlo duzo gorsze ryzyko 21 i boje sie zeby jeszcze po badaniach krwi sie nie zwiekszylo...
Nie nakręcaj się niepotrzebnie. Sprawdziłam u siebie i rzeczywiście mam wpisana. Kość nosowa jest maleńka. Gin mi ją pokazał, bo szukał i szukał a potem nic nie mówił. Zapytałam czy znalazł, a On ze tak i mi ją pokazał. To jest maleństwo. Być może zwyczajnie przeoczył ten zapis. Przynajmniej ja tak myślę. Już nie placz, szkoda tych łez, wystarczająco ich wylalaś.U mnie kosci nosowej nie ma wpisanej ... nie wiem czemu nie wpisał mówił ze jest wszystko dobrze ... dzwoniłam do mojej pani doktor ze pappa dobre ale czemu nie zmierzył kosci nosowej ;/ mówiła zeby sie ne martwic bo by mówił ze cos nie halo .
Jutro dobrze ze jade do mojego gina to kaze mu popatrzec z reszta sam popatrzy ale juz siedze i rycze
Ale suuuupppeeeerr[emoji173][emoji173][emoji173]Nadrobie was wieczorem chce napisac ze jestem po usg i wszystko jest w porzadku, male skakalo ruszalo raczkami i nozkami , cudowny widokprzyziernosc 1.7mm maluszek ma 6,3 cm termin sie przesnal z usg i jest na 14.12 takze dzidzi rosnie jak na drozdzach
serduszko 170 uderzen no i na 90% chlopiec
moj wymarzony hehe jestem przeszczesliwa.
Gratuluję udanej wizytki[emoji8] cieszę się bardzo[emoji8]Hej. Melduje się po wizycie. Dzidzia ok! CRL 7,45. Tętno 148 ( slyszeliśmy)na prenatalnym biło 168. Przezierność 1,70mm.
Prawdopodobieństwo trisomii 21,18 i 13 niskie.
Dzidzia wypięła się do nas tyłkiem i tyle widzieliśmy, że nic nie widzieliśmy. Pani doktor powiedziała, ze dzidzia duża i ze wyglada to jej na synka ale tak jak u @Dagaa11 wychodzi na to, że nie wiadomo do końca. Więc czekamy na następne usg czy potwierdzi. Bynajmniej ja tam nic nie widziałam.
Fantastycznie[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Ja już poprzezierność 1,39, CRL 4,6cm. Termin 26 grudnia [emoji16] jest teraz równy 11tc i już mnie chcieli odesłać, bo za wcześnie ale zakaszlałam i się dzidzia wyprostowała
płci nie znam jeszcze. Kamień z serca
![]()
Ale wymyślasz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] piekna wyrazna dzidzia[emoji173]U mnie kosci nosowej nie ma wpisanej ... nie wiem czemu nie wpisał mówił ze jest wszystko dobrze ... dzwoniłam do mojej pani doktor ze pappa dobre ale czemu nie zmierzył kosci nosowej ;/ mówiła zeby sie ne martwic bo by mówił ze cos nie halo .