reklama
reklama
Najgorsze co możesz zrobić to martwić się na zapas. Powtarzaj sobie, ze będzie wszystko dobrze. Moja siostra ma taką wadę macicy. Ma 2 dzieci. Coprawda miała trudności z zajściem w ciążę, ale donosiła zdrowe dzieciaczki. Leżeć musiała jedynie od 6 miesiąca. Także - nie martw się - będzie wszystko ok.

Dziękuję, za słowa otuchy :) Mi na razie nie kazał lekarz leżeć, przepisał leki rozkurczowe i podtrzymujące w razie ewentualnych komplikacji. W ciąże udało się zajść w pierwszym cyklu :) jesteśmy dobrej myśli.

Ostatnia @ 06.03, u lekarza byłam, na razie sam pęcherzyk widać, ale za 2 tygodnie idziemy ponownie, posłuchać serduszka (taką mamy nadzieję). :) Dodam, że uwidoczniono u mnie macicę dwurożną i nieco się niepokoję.

U mnie też macica dwurozna ale lekarka powiedziała żeby się nie martwić. Poprostu trzeba będzie bardziej pilnować bo można urodzić wcześniej.

U mnie też macica dwurozna ale lekarka powiedziała żeby się nie martwić. Poprostu trzeba będzie bardziej pilnować bo można urodzić wcześniej.
Mi też lekarz nadmienił o dużym prawdopodobieństwie pośladkowego ułożenia się dziecka, co skutkowałoby cesarką, no ale tym się nie martwię jeszcze, dużo czasu przed nami. Powodzenia!

Witam nowe dziewczyny :)
Gratuluje serduszkowych wizyt ! <3

Tak piszecie dużo , że nie idzie ogarnąć ;O starajcie się może odnosić przez @ przed nickiem będzie mniej stron do czytania ;p

Mam ostatnią bete więcej nie robie , to nie na moje nerwy przyrost ok.70% dziś 2103 <3 progesteron dalej ładniutki z rana 53 :) mi to cały czas tak rośnie jakos betka 70 % ... no ale grunt , że normy są :) Chwała Panu <3 może synuś się przykleił
Bolał mnie bardzo brzuch bałam się ... poszłam spać... spałam dobre 1,5h pewnie , nawet nie wiem kiedy mi minęło , wstałam poszłam w końcu do wc i teraz ból jest mniejszy w sumie... tak normalnie ... ale juz miałam całą głowę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry