PatkaPatka
Fanka BB :)
No to trochę się naczekam.. kazał przyjść za 2 tygodnie, ale chyba nie wytrzymam i pójdę za tydzień, może już się serduszko pojawi@PatkaPatka chyba nie skoro ciąża jest w macicy to teraz juz tylko usg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to trochę się naczekam.. kazał przyjść za 2 tygodnie, ale chyba nie wytrzymam i pójdę za tydzień, może już się serduszko pojawi@PatkaPatka chyba nie skoro ciąża jest w macicy to teraz juz tylko usg
U mnie 6.02.. jestem tak rozregulowana ze wg om juz 9 tc a wg usg moze z 7U mnie ostatnia @ 20.02...
Bierzesz kochana jakiś progesteron?@natka100 kochana u mnie to 5ta ciąża ... wcześniej poroniłam wszystkie
Ja ostatnią @ miałam 24.02To tylko ja tak pozno mialam ostatnia @?? 28.02 :O
Listopad czy grudzień, to mamy nadzieje, ze z nami zostanieszJa ostatnią @ miałam 24.02rozwiązanie może być na pograniczu listopad/grudzień
Bierzesz kochana jakiś progesteron?
Ok. Już teraz skojarzyłamKochana ja już tutaj pisałam , mam takie leki o , których większość z Was nie ma pojęcia więc nie będę się rozgadywaćale tak progesteronu mam końskie dawki
obecnie mam prog 57 , albo 53 z rana takze pięknydziękuję za troskę ;* bardzo to miłe