Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupiłam ostatanio w Lidlu właśnie i w domu nie widać aż tak ale jak wyszlam na dwór to M kazał mi się do domu wrócić i się przebrać bo podobno tyłek na wierzchu, ciekawe czy te sameA propos spodni ciążowychte kupiłam na przecenienie w Asda, coś typu polskie netto.
A dzisiaj na przerwie skończyłam do Lidla i wyłapalam ostatnie czarne legginsy rozmiar Sciekawe jak mocno będą przeswitywac xd
To jest wyliczane ze średniej dochodów? Jesli tak to za jaki okres?Link do: Becikowe 2018 - jak dostać 1000 zł na dziecko?
Do becikowego nie moze przekroczyc 1922 zl netto na jedna osobe.
@PatkaPatka jakis czas temu widzialam w h&m, bywaja takze w kiku.
A ja mam pytanie, na nfz ile czekacie, badz czekalyscie na pierwszą wizyte?
12- sty Motylek, 12-sty czerwcaHIihi gdzie to jeszczezapisałam sie bo terminy tam gonią bo dużo ludzi , a dzis dopiero 6 czerwca
haha
Ja tez jestem dodatkowo ubezpieczona, M również, wiec przy każdym dziecku woda na dodatkowo ponad 3 tys z okazji jego narodzinMy tez placimy dodatkowo ubezpieczenie u meza w pracyi prawie to co tam zaplacilismy to sie wszystko wroci hehe
Ja tez nie miałam. Kupiłam wczoraj fasolkę szparagowa. M mówił, by zrobić z jajkiem sądzonym. Ale dokupilam pieczarki i fasolka z pieczarkami cebulką i czosnkiem.A to to standard.. Dzisiaj nie mam kompletnie pomysłu na obiad, zjadłabym jakiś ryż może, ale nie mam pomysłu jak go zrobić no i mój M nie przepada. Wczoraj rybka z kapustą kiszoną.. mmm jakie to było dobreNa razie od rana wciągnęłam 2 galaretki o smaku kiwi i na śniadanie jajko..
Chyba pozostaje z nią szczerze porozmawiać.Jak ja nawet żadnej umowy na oczy nie widziałam. Nic nie podpisywalam. Wiec mogla mnie jedynie oszukać
Uuuu korzystałabymZnam ten stan dobrze...Też nic mi się nie chce. Muszę leżeć plackiem w łóżku(plamienie już ustępuje) Dziś miałam robic jakiś dobry obiad..te warzywa na parze z piersią z kurczaka ale przez te leżenie w łóżku jestem chyba jeszcze bardziej zmęczona
Na szczęście u męża w pracy jest też restauracja.Bardzo dobre obiadki mają a dziś w zestawie dnia jest zupka szczawiowa z jajkiem a na drugie danie gołąbki...taki zestaw kosztuje 16 zł więc nie ma co się szczypać.Raz na jakiś czas można i tak sobie radzić.Mąż jako pracownik ma ten zestaw za 6 zł
Na wynos nam przywiezie 4 zestawy bo dla reszty rodzinki oczywiście też..Ja się cieszę bo wiem,że zupki mi zostanie.Dzieci nią pogardzą ale ja nieZa to gołąbki będą wcinać aż im się uszy będą trzęsły
![]()
To jest wyliczane ze średniej dochodów? Jesli tak to za jaki okres?
A jeżeli z moim partnerem nie jesteśmy małżeństwem to mój dochód jest dzielony na mnie i dziecko czy jego też jest brany pod uwagę?Z tego wynika ze u nas bedzie juz pit 2017
Zobacz załącznik 866588