reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Jakos nie umiem Was zostawic.. szybko przywiazuje sie do ludzi.
Dziękuję, czuje sie okej, troche boli ale do wytrzymania
Tez się cieszę ze jesteś :). Nospe bierzesz? Współczuje ci bardzo te skurcze są okropne :( Straszne ile trzeba się nacierpieć żeby potem mieć to szczęście :(.

No nic, nowy dzień i uszy do góry ;). Muszę zawieźć syna do szkoły, potem trochę popracować, obiadek i popołudniu na taekwondo :D Mam nadzieje, że jakoś zleci szybko ten dzień i będzie w końcu ten piątek!

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i betujące ;)
Miłego dnia, oby był lepszy od poprzedniego!

Witam, trzymam kciuki &&& za dzisiejsze wizyty i bety :)
U mnie piekne sloneczko, budzik meza obudzil mnie o 6 no i juz nie zasnelam heh a tak lubialam pospac do 8,9 :D

Martwie sie troszke o moja fasolke pozatym mam ciche dni z moim partnerem i bardzo mi z tym zle....
No wlasnie.....narazie jesstem u rodzicow. Musze troche odreagowac...a On niech przemysli.
Oj. To poważnie.. Nie powinnaś się denerwować. [emoji4] Nie wiem o co poszło ale może warto zacząć rozmawiać..
Jakos nie umiem Was zostawic.. szybko przywiazuje sie do ludzi.
Dziękuję, czuje sie okej, troche boli ale do wytrzymania
Dobrze, że jesteś [emoji5]

Tez się cieszę ze jesteś :). Nospe bierzesz? Współczuje ci bardzo te skurcze są okropne :( Straszne ile trzeba się nacierpieć żeby potem mieć to szczęście :(.

No nic, nowy dzień i uszy do góry ;). Muszę zawieźć syna do szkoły, potem trochę popracować, obiadek i popołudniu na taekwondo :D Mam nadzieje, że jakoś zleci szybko ten dzień i będzie w końcu ten piątek!

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i betujące ;)
Miłego dnia, oby był lepszy od poprzedniego!
Nic nie biore.. az tak tragicznie nie jest

Hej dziewczyny, ja też jestem z Wami od rana. Zrobiłam bete bo mi kazali następną mam zrobić w sobotę, chciałabym mieć to już za sobą.

Witajcie,
Słonko za oknem a ja mam doła. Nie wiem czy to hormony czy wczorajsze wieści z forum ale tak mi smutno że masakra. Jeszcze poczytałam na siepomaga o Karolku Stadniku i tak sie przejęłam ze sie popłakałam.
Jestem szczesciara ze urodziłam trójkę zdrowych dzieci ale trudno sie godzić z tym ze tyle dzieci cierpi, tak nie powinno być.
Przepraszam Was za te moje smuty.

Tez mialam dreszcze w pierwszych dniach gdy sie dowiedziałam o ciąży, to chyba przez podwyższona temperaturę.
Strasznie dokuczają mi wzdecia, brzuch mam jak balon. Nie wiecie czy cos mozna na to brać?

reklama
No nie wiem ja cukru prawie 0 [emoji6]
A glukoza to czysta glukoza i nie wolno zbyt często narażać organizmu na obciążenie Ale ale ile e w tym prawdy nie wiem sama robiłam w zasadzie raz a potem jak coś po 20tyg albo kiedy lekarz zaleci .

Odnośnie cytryny Panie w labie chyba miały rację że trochę tego cukru zawiera
Ja miałąm cukrzycę w 2 ciąży i tylko raz robiłam obciążenie glukozą, potem tylko sama w domu glukometrem. Teraz lekarka też nic mi nie zaleciła robić, tylko zwykle badanie na poziom cukru bez obciążania .

Do góry