Dziewczynki co na zapalenie pęcherza w ciąży. Chyba mnie coś dopadło boli brzuch i mnie uciska na pęcherz ehhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiscie, ze mozesz, tylko troche wiecej luzu, bo nikt nikogo nie obraza![]()
Haha, u mnie identyczny wzrost (168-169) i waga na starcie 83.7Ja tam wcale się nie obraziłam, a ważne 82,5kg przy wzroście 168cm... Moja waga sprzed ciąży to 83,5kg i zjechałam dwa kilogramy w dół do 81,5kg, a teraz jak widać 1kg na plus przybyło.
To czuj sie urazona, skoro tak uważaszAle jak ja się poczułam urazona to co? Nie moge sie tak czuć, bo Ty tak mówisz?
Jak któraś wcześniej poczuła się urażona z przyczyn religijnych to nie zabranialyscie jej się tak czuć... Ja też wtedy nie widziałam problemu, a jednak jedna z nas poczuła się dotknięta...
No niestety, nauczyć się miec dystans do samego siebie to sztuka, ktora nie kazdy potrafi opanować, a szkoda@Alexa1905 a ja wypowiedź @MamaXTrzy odebrałam jako pełną dystansu do siebie właśnie. Czego i Tobie życzę![]()