Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow3 cm dzidzi10 tydzien, ciaza starsza o 5 dni
3mam kciuki za reszte wizyt dzis:*
Ja też jestem taki wolny ptak i fascynują mnie podróże właśnie. Pisałaś wcześniej o rasie psa? Jeśli tak to przepraszam nie doczytałam.Bo moja mama uwaza ze trzeba mieć nie wiem jakie super warunki zeby pozwolic sobie na 2.wiec watpie ze sie ucieszyKochana czemu myślisz ze nie w pozytywnym ?
Wow cudo gratuluje3 cm dzidzi10 tydzien, ciaza starsza o 5 dni
3mam kciuki za reszte wizyt dzis:*
Niestety zauważyłam, że są tu takie osoby, które mają dużą satysfakcję jak wybijają komuś chociaż malutką szpilę. Pozostaje wierzyc ze sie to w końcu znudzi. Albo milczećA na zakończenie tematu powiem tylko, że jestem na innym forum i tam dziewczyny rozmawiają o wszystkim i żadna się nie kłóci, wręcz każda wspiera.
Dla jednych temat zwierząt, dla drugich temat cudzych marzeń jest mało interesujący, ale jeżeli mnie to nie obchodzi to nie komentuje i czytam kolejny post, ot tyle. Jak mam 9 miesięcy rozmawiać tylko o ciąży to się wypisuje, bo poza tym że będę matka, biore również ślub, mam super prace, kocham podróżować i przymierzam się do budowy domu, mam też super psa który pochłania duża część mojego życia, bo jeżdżę z nim na wystawy itd itp. Moje życie nie kończy się na rodzicielstwie i jeżeli mogę poznać dziewczyny ze strony innej niż "przyszła mama" to chętnie to robię. No ale jak dla niektórych to taki problem to niech rozmawiają w kółko o jednym i tym samym![]()