Locja
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie miałam siły wcześniej pisać, prawie cały dzień dokucza mi ból głowy. Niestety dzisiaj na usg widoczny już tylko jeden maluszek, za to bardzo energiczny@Martus91 jak po wizycie ? Biją serduszka wszystko ok ? [emoji5]
Fakt [emoji4]@shiran85 dopisze jeszcze, że to jest moja 6 ciąża, a mój mąż pyta się mnie czemu jestem taka zła i smutna (wiecie ten stres przed kolejną stratą) i zamiast złościć się na niego, że jest taki mało domyślnyto mu wszystko po prostu wyjaśniłam. No inny świat, ten męski
)
Mój mąż uważa że to urocze jak się wkurzam, bo robię wtedy "takie zabawne minki".... - _-
na razie chodzę do dr Anety Kozioł na Borowskiej, ale chcę zmienić na prywatnego i myślałam o Medfeminie,a Ty do kogo chodzisz, masz może kogoś godnego polecenia?oo to do Renatki miałam napisać do jakiego lekarza chodzi?![]()
A gdzie on jest ??Hej nowe i te już starsze mamusie przypominam że mamy wątek w którym wrzucamy krótki opis siebie, imię, nick, wiek I data porodu, fajnie byłoby mieć nas wszystkie![]()