G
gość 94049
Gość
Jak myślicie wynik glukozy na czczo 69 czy jest dobry ? Normy w laboratorium są od 60- 100 ?
W granicach normy, co prawda dolnej. Moim zdaniem trochę niski, ale to już lekarz oceni. Długo byłaś bez jedzenia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak myślicie wynik glukozy na czczo 69 czy jest dobry ? Normy w laboratorium są od 60- 100 ?
No ostatni posiłek jem o 18 a wtedy praktycznie cały dzień poprzedni mało jadlam bo mnie mdliło [emoji19]W granicach normy, co prawda dolnej. Moim zdaniem trochę niski, ale to już lekarz oceni. Długo byłaś bez jedzenia?
To może dlategoNo ostatni posiłek jem o 18 a wtedy praktycznie cały dzień poprzedni mało jadlam bo mnie mdliło [emoji19]
Ale jak zmieni ci sie dochod nawet o 1 zl. To musisz zwrocic i jeszcze kare ci dowala za nie zawiadominie ich. Wiem cos o tym.
Dziewczyny od 2 dni czuje ruchy dziecka i na leżąco i na stojąco, wiadomo że to nie są takie ruchy które np poczuł by już mój mąż, ale ja czuje. U mnie dziś 11t0d.
Nie prawda .tez tak myslalam i musialam zwracac. Jezeli zmieni sie dochod to trzeba ich powiadomic . jezeli przewyzszy ci aktualnie dochod to musisz oddac. I za kazy dzien naliczaja odsetki od daty zmienienia dochoduNie jesli sie zmieni dochod tylko jesli przekroczy to 800 zla pit-a biora i tak z lat poprzednich.