Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za wizyty
Ja dzis tez mam ale z corka u dentysty hehewiekszy stres niz jak ide na swoje usg ale dam rade. Pozniej moze mojego wyciagne nad wode jesli sie pogoda nie zepsuje
[/QUOTEj . Ja juz powiedziala. ,ze nigdy w zyciu niw pojde z synem do dentysty niwch On idzie. Moj maly taki cyrk przy tym robi ,ze az wstyd. Ucieka ganiałam go po korytarzu placze ,kopie nie da rady mu do buzi zagladnac. Powidzenie twoja pewnie grzeczna u dentysty tylko moj taki wariat.
Powodzenia i daj znaćDzień dobry dziewczyny. U mnie stres już się pojawił i nerwowo zerkam na zegarek, chociaż badania dopiero o 11:30. Trzymam kciuki za wszystkie mamuśki :-) tak bardzo bym chciała, żeby już było po wszystkim. Mój M. mnie uspokaja, mówiąc, że wszystko będzie dobrze, ale stres i tak jest, to po prostu silniejsze ode mnie. Szczerze mówiąc to nawet nie myślę o płci teraz. Chce tylko usłyszeć serduszko fasolki i że wszystko jest w porządku.
No to idealnieKiedy masz nastepną wizytę?
!
.Przecież to ważny dokument widać jaka odpowiedzialna kobieta , w palę się nie mieściTrzymam.kciuki za wizyty!
Byłam w Zusie i wiecie co? Moja zajebista szefowa nie dostarczyła do zusu mojego l4 z poczatku maja!!!!! Co najlepsze, najprawdopodobniej je zgubiładalam jej czas do piatku, bo w piatek mam wizyte i w razie czego zalatwie duplikat l4 z maja, bo juz dzwonilam do przychodni. Ale k*wa to rowna sie z tym, ze w tym msc nie doczekam sie kasy!!!! Kolejne l4 wysylam sobie sama do zusu. Jestem wsciekla. Jestemwkurwiona na maksa, bo wsciekla to za malo powiedziane!!!
A no. Niestety, to jest minus mojej firmy, ze jak sobie czegos sama nie dppilnujesz to lipa.Przecież to ważny dokument widać jaka odpowiedzialna kobieta , w palę się nie mieści