• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2019

Dziewczyny ja dzis tragiczny dzien mam. Od tego wieczornego budyniu jest mi ciagle nie dobrze. Mdli mnie jak nie zjem a jesc mi sie w ogole nie chce mam zgage i do tego boli mnie glowa. To tak bedzie mnie mdlilo ? Juz moze jak bymsie zwymiotowala too by przeszlo na jakis czas a tak do dupy. W zasadzie caly dzien zdychalam.lezac dopiero teraz wstalam na chwile zjesc ale znowu mi bleee

reklama
Drogie mamy! Gdzie sprawdzałyście termin w necie? Mi pokazuje roznie... według OW 15 grudnia. Wedlug OM 13 a nawet 24 grudnia... co kalkulator to inaczej .. wiem ze po usg sie stwierdza co i jak ale na to jeszcz3 zaczekam [emoji4]

Drogie mamy! Gdzie sprawdzałyście termin w necie? Mi pokazuje roznie... wedlug OW 15 grudnia. Wedlug OM 13 a nawet 24 grudnia... co kalkulator to inaczej .. wiem ze po usg sie stwierdza co i jak ale na to jeszcz3 zaczekam [emoji4]
Mi raz wychodzi 5 tydz a raz 6 tydz tak na prawde po beta niby mi lekarz okreslil ale wyjdzie to tak na prawde na usg.

Ja na razie, oprócz bolących piersi nie mam zadnych objawów.
Dziewczyny a czy Wy cwiczycie w ciazy? Bo ja do wczoraj bylam disc aktywna fizycznie i sie zastanawiam czy moge nadal ćwiczyć
Ja biegalam przed ciaza i jezdzilam rowerem dosc daleko do pracy ale lekarz mi zabronil do 3 mc. I powiem wam ze ciezko bez ruchu takiego przyzwyczajenia robia swoje ale dzis to i tak noga bym nie ruszyla nawet.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry