Amur
Fanka BB :)
Dziekuje[emoji4]Ten najlepszy![]()
Dwie ciąże już sprawdziły mi się jeżeli chodzi od dnia zapłodnienia
![]()
Oblicz termin porodu na podstawie daty zapłodnienia
Dowiedz się kiedy urodzi się Twoje dziecko.www.poradopedia.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje[emoji4]Ten najlepszy![]()
Dwie ciąże już sprawdziły mi się jeżeli chodzi od dnia zapłodnienia
![]()
Oblicz termin porodu na podstawie daty zapłodnienia
Dowiedz się kiedy urodzi się Twoje dziecko.www.poradopedia.pl
Ja na razie, oprócz bolących piersi nie mam zadnych objawów.
Dziewczyny a czy Wy cwiczycie w ciazy? Bo ja do wczoraj bylam disc aktywna fizycznie i sie zastanawiam czy moge nadal ćwiczyć
Ja biegalam przed ciaza i jezdzilam rowerem dosc daleko do pracy ale lekarz mi zabronil do 3 mc. I powiem wam ze ciezko bez ruchu takiego przyzwyczajenia robia swoje ale dzis to i tak noga bym nie ruszyla nawet.
Dokladnie tak powiedział a ja sie tego trzymam. W koncu dzidzia najwazniejsza ♥Bo bieganie i intensywne interwały czy rożnego rodzaju podskoki nie są wskazane ..
Mój syn jest z lipca, było tak gorąco w szpitalu, ze po porodzie (cc) modliłam sie o zimę. Takze moze ten grudzien nie taki złyDokładnie, obojętnie oby wszystko było w porządku.
My na początku starań chcieliśmy zaplanować żeby poród był na czerwiec/lipiec
A po ponad 3 latach starań i bieganiach po lekarzach, badaniach, zastrzykach cieszymy się, że się udało [emoji173]️[emoji173]️
Jest jest!!Dzien dobry, kto juz na nogach? Ja zaraz pedze do pracy. Zrobilam ponownie test i zbyt wiele kreska nie pociemniała ale ewidentnie jest![]()
Dzien dobry, kto juz na nogach? Ja zaraz pedze do pracy. Zrobilam ponownie test i zbyt wiele kreska nie pociemniała ale ewidentnie jest![]()
To czekanie jest najgorsze, ale myślimy pozytywnieJest oczywiście. Fajny widoczek z rana.
A mnie nadal brzuch boli okresowo. A to jeszcze 5 dni...