martuśka0103
Fanka BB :)
Dobry pomysłMam juz umowione badania prenatalne.
Moze zrobimy tabelke kiedy kto wizytuje?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobry pomysłMam juz umowione badania prenatalne.
Moze zrobimy tabelke kiedy kto wizytuje?
Ja mam trochę mniejsze ale wypiłam gazową wodę z cytrynąHej a ja mam takie pytanie do dziewczyn które mają mdłości. Macie takie dni że mdłości znikają? Bo ja ostatni tydzień miałam mdłości z wymiotami, ledwo zylam a teraz nagle wymioty ustalmy, mdłości też słabsze... Jutro mam wizytę i usg to się okaże coo i jak
Nie denerwuj sie trzymamy kciuki [emoji173][emoji110]ja pierwsza wizyta dopiero 6 maja [emoji57]Mnie już ogarnia stresiorek jutro wizyta[emoji3531]
Moja będzie już 2Nie denerwuj sie trzymamy kciuki [emoji173][emoji110]ja pierwsza wizyta dopiero 6 maja [emoji57]
A jeszcze to zaświadczenie o którym mówicie przedkłada się do kadr albo bhp z uwagi na to, że kobieta ma wtedy warunki pracy zgodnie z kodeksem pracy.
Ja mam tak dzis w miare dobrze sie czuje. Ale slyszalam ze tak mija to po jakims czasie i to zupelnie normalneHej a ja mam takie pytanie do dziewczyn które mają mdłości. Macie takie dni że mdłości znikają? Bo ja ostatni tydzień miałam mdłości z wymiotami, ledwo zylam a teraz nagle wymioty ustalmy, mdłości też słabsze... Jutro mam wizytę i usg to się okaże coo i jak
to tak jak i moja jednak u mnie brak serduszka na dzień dzisiejszy bobas ma 3,5 mm za 3 tyg do kontroli...