Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie piersi bolą od tygodnia przed terminem jak miała przyjść@ najgorzej rano- wstając musze je trzymać bo inaczej umrę
ale jak mój partner maca wieczorem to już jest spoko haha 

Mi wyskoczyła na samym początku. Też się bałam czy mogę coś urzyc. Wzięłam jak zawsze plastry na pryszcze bo mi zawsze pomagały. Czytałam że nie powinny zaszkodzić i lekarz potwierdził że można... Nie wiem jak z tabletkami...Hej dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy.
Wyskoczyła mi na wardze opryszczka :/ wiecie może czy można stosować jakieś maści na opryszczkę ? Do lekarza będę mogła dopiero w poniedziałek zadzwonicu [emoji849]
Hej dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy.
Wyskoczyła mi na wardze opryszczka :/ wiecie może czy można stosować jakieś maści na opryszczkę ? Do lekarza będę mogła dopiero w poniedziałek zadzwonicu [emoji849]
Hej dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy.
Między mną a bratem też jest 14 lat różnicy ,U mnie dzisiaj super dzień , apetyt jako tako lepszy niż zwykle i mdłości lżejsze - nawet spagetii zjadłam na obiad mniam mniam
Moje chłopaki maja między sobą trzy latka różnicy i teraz uwazam, ze to najlepszy odstęp, wcześniej planowaliśmy dwa lata, ale zeszło rok za nim się udało z młodszym i jest 3, ale cieszę się, ze tak się stało, bo z perspektywy czasu świetny dla mnie odstęp jako mamy i dla synka tez, a dogadują się świetnie.. Ja z siostra mam 2lata różnicy i nie dogadujemy się ani trochę, wiec nie uwazam, zeby mniejszy odstęp dawał gwarancje, ze dzieciaki będą miały lepsze stosunki między sobą, bo odstęp wiekowy mniejszy
Teraz będzie 3lata i 2m między młodszym i fasolka, a 6l i 3m między najstarszym
Moja tato z najmłodsza siostra ma 14 lathi hi
Piersi urosły, ale, aż tak nie bolątrochę cysta na jajniku dokucza, ale nie jest to takie tragiczne ...