brak..wyobraźni
Fanka BB :)
Czy wy też tak dużo kichacie? Mam wrażenie że się organizm na wszelkie pyłki wyostrzyl i kicham chyba z 10 razy dziennie![]()
Ja nie .. może jakieś przeziębienie Cię łapie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy wy też tak dużo kichacie? Mam wrażenie że się organizm na wszelkie pyłki wyostrzyl i kicham chyba z 10 razy dziennie![]()
Dzień dobry [emoji846] ja tez tak mam kicham i wieczorem mam katar a rano wszystko przechodzi...Czy wy też tak dużo kichacie? Mam wrażenie że się organizm na wszelkie pyłki wyostrzyl i kicham chyba z 10 razy dziennie![]()
Ja rowniez ciagle kicham wiec to chyba normalneDzień dobry [emoji846] ja tez tak mam kicham i wieczorem mam katar a rano wszystko przechodzi...
Ja mam identycznie jak wstaje musze nos oczyścić. A przed ciaza mialam przewlekle zapalenie zatok. Wiec moze to przez to.Ja mam codziennie rano katar a potem,gdzies tak po pol godzinie przechodzi ale juz przed ciazą tak mialam.
Przeziębienie raczej nie, bo czuję się dobrze(jak tak można powiedzieć mając wszystkie możliwe nieprzyjemne objawy ciążyJa nie .. może jakieś przeziębienie Cię łapie ?
) . myślę bardziej że to przez ten psi węch jak to mówi mój narzeczony