U mnie tak troszkę brzuch się pokazal![]()
Też mam wrażenie, że w dolnej części jestem coś za bardzo zaokrąglona! Ale jak nie być, jak nasz bobcio już 22 mm ma!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tak troszkę brzuch się pokazal![]()
Wiktor❤też mi się podobaU mnie czuje, że będzie chłopak.
Imię pozostawie do wyboru Arkowi chociaz nie wiem czy to dobry pomysł, bo on chciał Armin dla chłopca). Arka rodzice zmarli 4 lata temu i zastanawiam się czy nie dać Anna po teściowej (złota kobieta była). Ja bym chciała Wiktor lub Aurelia. Mam już Natalie, Monikę i Fabiana.
Ja mam synka z 1 grudniaMi każdy mówił grudzień ? Będzie najmłodszy w klasie .... No i masz przenosiłam mojego synka do 2 stycznia i każdy się cieszył a tu psikus kolejne na 15 grudnia haha ;D już nie przenoszę tyle ;D
Ja jestem z 15 grudnia i uważam, że fajnie było być najmłodszą w klasieW ogóle Strzelce są fajne
![]()
![]()
Powiem Ci ze mnie zainspirowałas do ruszenia tyłkaHej
Ja bylam z psem na szczepieniu. Jest tak.piękna dzis pogoda ze to szokujace jak szybko zmienia sie temperatura. Strasznie rozbolaly mnie plecy po lewej stronie po spacerze czy ktoras ma czasem takie bole ? Boje sie ze chyba za bardzo przedobrzylam z tymi spacerkami. Dzis odpoczynek![]()