Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Melduje sie po wizycie. [emoji4]
Dzidzia rosnie jak na drożdżach 2,30cm. Serduszko biło ale chyba dzidzia spała bo jak potrzasla w srodku to dopiero noga poruszyło [emoji23]juz widze leniwe po mamie ..[emoji170][emoji171]termin niby dalej na 22.12 ale widze ze 2 dni do tylu ciagle wiec chyba przyjdzie jednak kolo 24.12 [emoji87]Zobacz załącznik 975018
Dzisiaj 9t1d. [emoji173]Super gratulacje [emoji173]
Który to tc?
Boziu ja mam 12+2 i juz prawie 2kg gdzie tam koniec hihiDzisiaj 9t1d. [emoji173]
No i mam 0.8kg na plusie [emoji2960]
Ttzymam kciuki daj znać co powiedzial.lekarzA ja w domu dostałam znowu lekkiego plamienia, już drugi raz, więc stwierdziłam że idę na wizytę dziś zamiast jutra, bo nie chce się stresować znowu. Więc czekam na swoją kolej, trzymajcie kciuki![]()
Melduje sie po wizycie. [emoji4]
Dzidzia rosnie jak na drożdżach 2,30cm. Serduszko biło ale chyba dzidzia spała bo jak potrzasla w srodku to dopiero noga poruszyło [emoji23]juz widze leniwe po mamie ..[emoji170][emoji171]termin niby dalej na 22.12 ale widze ze 2 dni do tylu ciagle wiec chyba przyjdzie jednak kolo 24.12 [emoji87]Zobacz załącznik 975018
Miałaś 4d usg?To tak jak u mnie, na początku usg trochę figlowalo rączkami, potem już spokojnie i nawet mi tak wciskała ten przyrząd do usg w brzuch i nic, kaszlałam i tez nic i mówi położna ze leniwe a ja mówię no po mamie ale może sobie drzemkę zrobiło maleństwo bo przed wizytą zjadłam obiad [emoji6] a usta na usg dziś zrobiło jak do selfi [emoji10]
Pochwal sie fotka[emoji7]To tak jak u mnie, na początku usg trochę figlowalo rączkami, potem już spokojnie i nawet mi tak wciskała ten przyrząd do usg w brzuch i nic, kaszlałam i tez nic i mówi położna ze leniwe a ja mówię no po mamie ale może sobie drzemkę zrobiło maleństwo bo przed wizytą zjadłam obiad [emoji6] a usta na usg dziś zrobiło jak do selfi [emoji10]