Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super lekarz ze chce kontrolnie sprawdzic tsh. Bardzo.dobrzeNie, miałam przeróżne inne badania poza tymi, jak stwierdził "które powinny być już dawno zlecone jako pierwsze" :/ Nie mam problemów z tarczycą, ale powiedział że może dopiero wyjść w ciąży + w rodzinie jest niedoczynność i hashimoto.
Ja przeglądałam na fb jest stronka z ciuchami ciążowymi. Nie opłaca się kupowac nowych (przynajmniej mi, bo Arek przed naszym porodema się poddać wazektomii. Ni c*uja, więcej dzieci nie będzie!). A bardzo fajne ciuchy mają. Co prawda się jeszcze spokojnie w 36 mieszcze, ale guzik zaczyna przeszkadzać jak siedzę.Cześć dziewczyny
Ja spodnie kupiłam sobie za Waszą radą na targu, wyglądają super a kosztowały 25 złna gumce, nic nie uciska
Co do wizyty ja za tydzień w środę dopiero i też nie mogę się doczekać .. ostatnia była 8.05. co do bólu w krzyżu, nie odczuwam nic
A ja dziś właśnie zdecydowałam że pojadę rano do pracy na rowerze i oto jestemlekarz dał zielone światło a ja mam wrażenie, że przez brak ruchu moja przemiana materii tylko zwalnia... Więc póki co mam zamiar jeździć na rowerze i chyba wracam do ćwiczeń dla kobiet w ciąży
Miłego dnia !
Przepiękny masz brzuszek. U mnie tylko zmiana na twarzy jest. Sama widzę, że buzia mi się zmieniła. Brzucha brak całkowicieJa już w domu wracam do rzeczywistości. Dzień doberekZobacz załącznik 974829
Dokładnie. Mi lekarz mówił, że mogę ćwiczyć, ale nie biegać. Mam robić wszystko z głową. Uśmiechnął się tylko na ostatniej wizycie i powiedział "Pani Beatko, przecież to jest Pani czwarta ciąża. Pani wie..."Dziwne , chyba co lekarz to inna opinia. Jeśli chodzi o rower to też nie jestem zwolenniczką w ciąży ale takie ćwiczenia delikatne nawet nie może ćwiczenia to za dużo powiedziane tylko rozciąganie myślę że nie jest takie zle... No ale nie znam się póki co moja aktywnosc ogranicza się do spacerów i "fitnessu" z dzieckiem i spacerki polecam jak najbardziej bo są bezpieczne a nogi bolą jak cholera![]()
A ja dopiero odzylam po tej.migrenieJa też już zasypiam, leżę w łóżku gotowa do snu. Ale 22 to moja standardowa pora![]()
Właśnie wrociłam do domu. Lekarz naprawdę super, raczej już do tego na NFZ nie wrócę. Krwiak jest ale lekarz powiedział, że jest dobrze umiejscowiony i raczej będzie się wchłaniał bo jak by miała ta krew na zewnątrz wypływać to już dawno bym plamiła lub krwawiła. Maluch ma już 3.5 cm machał rączkami i nóżkami cudowne uczucie![]()