Carenik
Fanka BB :)
Ja rowno w 12 tyg poznalamJa liczę że jutro poznam przynajmniej przypuszczenia w poprzedniej ciazy wiedzialam na pierwszych prenatalnych a ze starsza dopiero na polowkowych bo skromnisia sie ukrywala
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja rowno w 12 tyg poznalamJa liczę że jutro poznam przynajmniej przypuszczenia w poprzedniej ciazy wiedzialam na pierwszych prenatalnych a ze starsza dopiero na polowkowych bo skromnisia sie ukrywala
W najgorszym przypadku bede nekac znawczynie na forum zeby mi po zdjęciu cos podpowiedzialyJa rowno w 12 tyg poznalam.
O to.moze ja sie dzis dowiemJa rowno w 12 tyg poznalam.
Pojecia nie mam. Ja jednak liczylam ze sie myli i sisiorek odpadnie. W sobote mialam wizyte (18+1) i powiedzial ze juz na pewno nie odpadnie [emoji23].W najgorszym przypadku bede nekac znawczynie na forum zeby mi po zdjęciu cos podpowiedzialya jak to jest latwiej ppznac plec dziewczynki czy chlopca?
Ja jakbym mogła wybrać to chciałbym sisiorka hihi. Chociaż obsluge dziewczynki mam w malym palcuPojecia nie mam. Ja jednak liczylam ze sie myli i sisiorek odpadnie. W sobote mialam wizyte (18+1) i powiedzial ze juz na pewno nie odpadnie [emoji23].
U mnie to drugi syn... Moze do trzech razy sztuka? Z tym, ze nie celowalam w plec. Mialam takie cisnienie na dziecko [emoji44]... A jak zaszlam to mi przeszlo [emoji1787][emoji1787]Ja jakbym mogła wybrać to chciałbym sisiorka hihi. Chociaż obsluge dziewczynki mam w malym palculubie wyzwania
![]()
Mozna ja ostatnio 30zl dalam za dżinsowa spodniczke i dżinsowe elastyczne rurki. Obie rzeczy H&M MAMA.Dziewczyny, byłam przed chwilą w Biedronce i kupiłam leginsy ciążowe za 20 zł. A i odkupiłam tunike za 10 zł. Także za 30 zł można się w ciąży ubrać [emoji23]
U mnie za 3 razem syn się udał. A mojej siostrze na odwrót. Miała dwóch synów i trzecia córka.U mnie to drugi syn... Moze do trzech razy sztuka? Z tym, ze nie celowalam w plec. Mialam takie cisnienie na dziecko [emoji44]... A jak zaszlam to mi przeszlo [emoji1787][emoji1787]