Anusiak1990
Fanka BB :)
A co z tym prywatnym watkiem?Dziewczyny, jeśli któraś chce być dopisana do listy grudniowek to prosze o dane na priv. To samo sie tyczy dopisywania płci czy imion. Lista dostępna w wątku w odpowiednim poście![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co z tym prywatnym watkiem?Dziewczyny, jeśli któraś chce być dopisana do listy grudniowek to prosze o dane na priv. To samo sie tyczy dopisywania płci czy imion. Lista dostępna w wątku w odpowiednim poście![]()
Nie wiem. Temat przycichł póki co.A co z tym prywatnym watkiem?
Napewno ktos nas podczytuje i sie jeszcze nie ujawnił dlatego ja mysle zeby zaczekac az wszystkie dziewczyny beda po prenatalnych no i niech dziewczyny sie wypowiedza czy chca wogole ten prywatny watekNie wiem. Temat przycichł póki co.
Myślę że to dobry pomysłNapewno ktos nas podczytuje i sie jeszcze nie ujawnił dlatego ja mysle zeby zaczekac az wszystkie dziewczyny beda po prenatalnych no i niech dziewczyny sie wypowiedza czy chca wogole ten prywatny watek
Chętnie bym coś zjadła ze smakiem ;D chociaż ostatnio kanapki z makrela w pomidorach to było mistrzostwo ale to bardzo sporadycznie się zdarzaJak chcesz moge ci oddac moj apetyt bo ja sie opanowac nie moge..![]()
![]()
Najpierw jem kanapke z makrela a potem prasie mleczko lody owoce i tak po kolei juz 1kg na plusie a to dopiero 9 tydzień![]()