• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2019

reklama
Cześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh

Czesc Dziewczyny :) jutro mam wizyte o 11:15. Strasznie sie martwie. Brzuch wciaz sie nie zmienia, wymioty i mdlosci dalej sa ale mam jakies zle przeczucia. Mam nadzieje ze lekarz mnie jutro uspokoi. Ostatni raz bylam na wizycie 24 kwietnia wiec jakby nie patrzec minal miesiac, bardzo wazny i kluczowy miesiac.
Mi sie objawy skonczyly tydz.temu i tez.panikowalam a dzis.wyszedl.piekny chlopczyk wiec glowa do.gory bedzie dobrze mysl.pozytywnie :):) wszystko bedzie dorbze :)

Cześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh
Hej hej
Że 3 słowa o sobie?[emoji6]
Witamy Cię. Super, że dołączyłaś do nas. W grupie zawsze raźniej.

Hej. Wszystko będzie dobrze. My nie oceniamy ale wspieramy. Jestes silna ;) wlasnie jestem w trakcie robienia wątku prywatnego wiec Cie dopisze.

reklama
Dziewczyny ja mam tylko tydzien na zrobienie badan prenatalnych wiec.jutro dzwonie.i sie umawiam :D obym znalazla miejsce gdzie robią i mnie przyjma bo zaraz bedzie 13 tc i dupa a maz chce zebym zrobila dla sw spokoju.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry