Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez jestem za. Czekam jak na szpilkach do przyszłej środy na USG bo dla mnie to taki punkt granicznyJa też
Mi sie objawy skonczyly tydz.temu i tez.panikowalam a dzis.wyszedl.piekny chlopczyk wiec glowa do.gory bedzie dobrze mysl.pozytywnieCzesc Dziewczynyjutro mam wizyte o 11:15. Strasznie sie martwie. Brzuch wciaz sie nie zmienia, wymioty i mdlosci dalej sa ale mam jakies zle przeczucia. Mam nadzieje ze lekarz mnie jutro uspokoi. Ostatni raz bylam na wizycie 24 kwietnia wiec jakby nie patrzec minal miesiac, bardzo wazny i kluczowy miesiac.
Mnie tu nie maO tą listę chodzi. Tylko tu jeszcze jest Anetka 13..Zobacz załącznik 975668
Hej hejCześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh
Hej. Wszystko będzie dobrze. My nie oceniamy ale wspieramy. Jestes silnaCześć, jestem nowa na forum. Wszystkie Wasze dzieci są cudowne(przebrnęłam przez cały wątek). Założyłam konto ponieważ, nie mam z kim celebrować mojej ciąży. Na liście mnie nie ma bo nie wiem jak mam się zgłosić i poprosić o dopisanie. Proszę Was o wyrozumiałość bo to nowa sytuacja dla mnie. Musiałam zostawić ojca dziecka, a rodzina nie chce mnie znać. Eh