martuśka0103
Fanka BB :)
Zawsze to jakis dodatkowy sposob pomoc moze a nie zaszkodziTata mieszka z bratem, a bratowa mu raczej soku nie zrobiale dziękuję za dobry pomysł. Kupie ten proszek jeszcze i sok z buraków.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze to jakis dodatkowy sposob pomoc moze a nie zaszkodziTata mieszka z bratem, a bratowa mu raczej soku nie zrobiale dziękuję za dobry pomysł. Kupie ten proszek jeszcze i sok z buraków.
Super, witaj. Miałam tak samo, puste jajo, jednak okazało się , ze jest wszystko ok:-). Cieszymy się razem z Tobą.Cześć dziewczyny. Byłam na początku tego forum w kwietniu. Moje puste jajo płodowe jednak okazało się ciąża . Aktualnie jestem w 11+3. Oczywiscie na drugi dzien po tej strasznej wiadomości pojechalam do innego lekarza, ktory widzial zarodek. Termin mam na 9.12. Takze witam sie powtórnie. Na imie mam Ilona, mam 32 i 5 letniego synka.

Wiesz co my zalatwialismy u takiej zielarki MamieGdzie takie buraki w proszku mozna kupic, w aptece, spożywczym...?

Acha, to popytam w zielarskich bo skoro takie dobre to muszę też spróbować. Mam anemie z 2 -3 razy do roku, kurde, jak biorę żelazo na receptę to wchodzę w normę a po 1-2 miesiącach zaczyna znowu spadać :-/. Ostatnio dostawałam zastrzyki. W pierwszej ciąży tak mi spadło, ze od 4 miesiąca na tabletkach byłam do samego końca.Wiesz co my zalatwialismy u takiej zielarki Mamie
Ja już po usg. Krew na PAPPA oddana.
Ja miała dziś usg przez brzuch i dopochwowo. Wszystko dziewczyny zależy od ułożenia dziecka i tego jaki kto ma sprzęt w gabinecie. Czasami dzidzia jest tak ułożona, że trzeba zajrzeć na tym etapie od środka.
U nas wszystko ok. Przezierność karkowa w normie. Widziałam płuca, wątrobę, nerki, pęcherz i takie tam
Serduszko ładnie bije i dzidzia fikołki robi.
Zmniejszył się też dystans pomiędzy terminem z OM a z USG. (wcześniej miałam tydzień) Liczyłam sobie zgodnie z poprzednimi usg że dziś 11+5 a w usg wychodzi 12+2, a z OM 12+4 także ciesze się.
Krwiak nadal jest ale już tylko jeden i u ujścia szyjki macicy czyli chyba w dobrym położeniu. Zaraz spróbuję zdjęcie wstawić.
Proszę o dopisanie do watku priv Karolina, lat 34, termin porodu 2.12.
O tą listę chodzi. Tylko tu jeszcze jest Anetka 13..Zobacz załącznik 975668
Witaj, chyba 3 osoba na 8 gr:-)To jeszcze ja27 lat, termin na 8 grudnia
![]()