Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W 12 tc i 2 dni albo 1 bo tam.roznica jest jednego.Dnia miedzy ginekologiem.a usgDaj znać jak po prenatalnych. W którym tygodniu bobas miał 6 cm?! Jej, mój ostatnio 227 mm![]()
Mam wypisane na karcie razem z tymi.zdjeciamiOj chyba jeszcze nie [emoji6]
W 12 tc i 2 dni albo 1 bo tam.roznica jest jednego.Dnia miedzy ginekologiem.a usg
My tez bylismy w szoku. Zobaczysz jaka.dzidzia bedzie duza juz !O kurcze, to ja byłam ostatnio 9+2. Teraz za tydzień będzie 12+2. Nie myślałam, że za tyle czasu urośnie już około dwukrotniesuper
![]()
Nic nie jest przesadzoneDziękuję bardzo. Wiem,że jak będę się stosować do zaleceń to jakoś dociułam do grudnia,ale marzyło mi się,że może chociaż moja druga i ostatnia ciąża będzie z tych mniej problemowych. Że będę mogła się swobodnie poruszać i cieszyć ciąża bez ograniczeń,tym bardziej że z 3 latkiem ciężej mieć dużo odpoczynku niż przy pierwszej ciąży.
Kochana chodzi mi o 227 mm, chyba pomyłka albo brak przecinka [emoji6]Mam wypisane na karcie razem z tymi.zdjeciami
Podobno tsh w pierszym trymestrze może tak skakać i być lekko poniżej normy i wgl normy dla kobiet w ciąży są inne. Mamaginekolog podaje takie:Nigdy nie miałam złych wyników. Dopiero teraz... Zobacz załącznik 976166
Kochana chodzi mi o 227 mm, chyba pomyłka albo brak przecinka [emoji6]