Anusiak1990
Fanka BB :)
Ja tez mam roznice bo wg @ mam 29.11 a wg usg mam 5.12 czyli tydzień a na poprzednich usg roznica byla 12dniKurcze ale.az 5 dni roznicy duzo bardzo. Wychodzi na to.ze jestem w 13 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam roznice bo wg @ mam 29.11 a wg usg mam 5.12 czyli tydzień a na poprzednich usg roznica byla 12dniKurcze ale.az 5 dni roznicy duzo bardzo. Wychodzi na to.ze jestem w 13 tc
Ja niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Od samego początku czułam że ta ciaza się nie utrzyma ... Miałam takie przeczucia ...
Mam zdjecia ale.nie.wiem.ktory to.pisiorek bo.zapomnialam.spytacW ogole lekarz bardzo.fajny powiedzial.ze przyjmuje blisko mojego.domu w szpitalu i ze moze mi.poprawadzic ciaze na.nfz wiec bardzo.sie nad tym.zastanawiam bo by byl w szpitalu zawsze.to.jakis.lekarz.
Ja raz.poczulam.takie bulgotanie ale myslalam ze to gazy i nie.wiem.co.to.bylo. ciezko przy 1 ciazy stwierdzic.
Dziewczyny czy wam.tez tak.termin.porodu sie zmienil ? Mialam.miec 8.12 a mam 3.12 czemu tak.jest ?
Bardzo mi przykroJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Od samego początku czułam że ta ciaza się nie utrzyma ... Miałam takie przeczucia ...
Ja niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Przykro mi.Ja niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
O Boże... Trzymaj się, następnym razem się uda [emoji11]Ja niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Bardzo mi przykroJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło
Strasznie mi przykro i Ci wspolczujeJa niestety muszę się pożegnać. Wczoraj lub dziś przestało bic serce ... Dziecko zmarło