Anusiak1990
Fanka BB :)
O kurcze... A jakbys ciagnela l4 nawet jakby sie umowa skonczyla? Wiesz od dziś np do dnia porodu to i tak wygasa umowa?Niestety ja jestem w Niemczech na innej umowie i nie ma takiego obowiazku ;(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze... A jakbys ciagnela l4 nawet jakby sie umowa skonczyla? Wiesz od dziś np do dnia porodu to i tak wygasa umowa?Niestety ja jestem w Niemczech na innej umowie i nie ma takiego obowiazku ;(
Aaa to sorki tam nie wiem jakie są zasady...Niestety ja jestem w Niemczech na innej umowie i nie ma takiego obowiazku ;(
Znaczy ja i tak jestem troche na ,,wojnie " z szefem od wczoraj jak mu oznajmiłam. Ja robilam szkole fryzjerska cos jak polska zawodowka i jestem na 3 roku. Tutaj jest tyle dobrze ze chociaz dostane pieniądze z miasta, bede ubezpieczona i dostanę na wyprawke. Moj chłopak robi na caly etat plus ćwierć na weekendy i raczej damy sobie radę. Od jutra mam urlop wrócę 4 czerwca popracuje tydzień i pójdę na tydzień zwolnienia bo uczyć sie musze do egzaminów. A on powiedział ze mi urlopu nie da bo ludzi do pracy nie ma..ale mnie to nie obchodzi nikt za mnie egzaminów nie napiszę..Teraz chociaz przerwe obiadowa mam.O kurcze... A jakbys ciagnela l4 nawet jakby sie umowa skonczyla? Wiesz od dziś np do dnia porodu to i tak wygasa umowa?
Niech go myszy zjedza. Burak. SmacznegoZnaczy ja i tak jestem troche na ,,wojnie " z szefem od wczoraj jak mu oznajmiłam. Ja robilam szkole fryzjerska cos jak polska zawodowka i jestem na 3 roku. Tutaj jest tyle dobrze ze chociaz dostane pieniądze z miasta, bede ubezpieczona i dostanę na wyprawke. Moj chłopak robi na caly etat plus ćwierć na weekendy i raczej damy sobie radę. Od jutra mam urlop wrócę 4 czerwca popracuje tydzień i pójdę na tydzień zwolnienia bo uczyć sie musze do egzaminów. A on powiedział ze mi urlopu nie da bo ludzi do pracy nie ma..ale mnie to nie obchodzi nikt za mnie egzaminów nie napiszę..Teraz chociaz przerwe obiadowa mam.
Hahaha wlasnie to samo napisalam głodna dzis i glodnaNie wiem czemu i czy wy tak macie aleja sie czuje jakbym tasiemca w brzuchu miala [emoji23] znadlam zupe z bagietka a teraz muffina z jagodami i nektaryne a za 2 h znowu glodna będę...
Dziewczyny, jestem obecnie w 11 tyg ciazy (10+3). Od ponad miesiąca męczą mnie całodniowe nudności, a od kilku dni wymioty. Myślam ze juz mi lepiej, a jednak.. Nie mam apetytu, ani zachcianek. Odrzuca mnie na myśl o jedzeniu. Najbardziej chyba od pizzy i ogolnie zapachow kuchni wloskiej. Czasem mam wrażenie jakby to nigdy nie miało minąć. Jak jest u Was?