Anusiak1990
Fanka BB :)
Ja tez mam dzien zjedz wszystko co masz pod reka. Koktajl z truskawek tez zrobiony. Odkrylam dzisiaj powod zlego samopoczucia mlodszej. Ida nam 5ki stad ten katar i humorki. No nic wyjda dolne przyjdzie pora na górne ehh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to samo..Strasznie mi z tym źle, bo jak nawet chciałabym jeść mniej, to robi mi się niedobrze z głodu.. Oj będę miała co zrzucać po porodzie..Nie wiem czemu i czy wy tak macie ale ja sie czuje jakbym tasiemca w brzuchu miala [emoji23] zjadlam zupe z bagietka a teraz muffina z jagodami i nektaryne a za 2 h znowu glodna będę...
Sprobuj zakwas z buraków naprawdę można uniknąć brania żelaza. I herbatka z pokrzywy tez dobra. Jak mi wyjdą złe wyniki to narobie zakwasu. Tylko jak narazie mam zachcianki na słodkie, właśnie wciągnęłam lody, a wcześniej arbuzaOdebrałam dzisiaj wyniki , i oczywiście jak przypuszczałam poniżej normy HGB, HCT przyjdzie mi znowu całą ciąże przyjmować żelazo. Za to WBC powyżej normy.
Potwierdzam pokrzywa wyleczyłam anemie w poprzedniej ciąży.Sprobuj zakwas z buraków naprawdę można uniknąć brania żelaza. I herbatka z pokrzywy tez dobra. Jak mi wyjdą złe wyniki to narobie zakwasu. Tylko jak narazie mam zachcianki na słodkie, właśnie wciągnęłam lody, a wcześniej arbuza
A ojciec który używa przemocy psychicznej i fizycznej nie jest patologia?Rodzina twierdzi że dziecko musi mieć ojca i że nie wyobrażają sobie żeby dziecko wychował się bez niego bo wg nich to patologia. Mam w domu rodzinnym swój pokój a obecnie jestem na l4 bo jestem strasznie przeziębiona za pokój płacimy po połowie ale jest to pokój jednoosobowy właścicielka nawet nie wie że on tu jest bo wcześniej miały wynajęty pokój obok ale za niego nie zapłacił bo przechlal wszystkie pieniądze moi rodzice nie będą mu napewno utrudniać kontaktu ze mna
O kurcze zdrowka dla tesciowej.Ja mam dzień mega mdłościmyślałam ze już to za mną.
A moja teściowa złamała rękę z przemieszczeniem. Miała w narkozie składana, czekam na wieści zeby po nia jechać.
Łącze sie w bólu. Głowa mi pęka, napilabym sie kawy ale mnie mdlidziewczyny jak mnie dzis glowa boli, normalnie mi eksploduje zaraz![]()