Lilijanka85
Fanka BB :)
Biedne jesteście z tymi wymiotami. Mi się raz zdarzyło i to chyba bardziej z tego, że za późno zjadłam.Ja wczoraj do 3 w nocy nie spalam bo meczyly mnie wymioty, nie mialam czym wiec zolcia wymiotowalam, ehh..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Biedne jesteście z tymi wymiotami. Mi się raz zdarzyło i to chyba bardziej z tego, że za późno zjadłam.Ja wczoraj do 3 w nocy nie spalam bo meczyly mnie wymioty, nie mialam czym wiec zolcia wymiotowalam, ehh..
Wiecie co? A ja to okrutnica jestemChłopaki na pewno whiskey będą chcieli wypić, bo się dawno nie widzieli.
Wiesz co, nasza znajoma strasznie swojego Męża ścigała z alko. W domu miał zakaz picia, a że jest kierowcą zawodowym, to po pracy sobie w ciężarówce pił. Do czasu, aż zaczął dosłownie chlać. I to w czasie jazdy. Spowodował kolizje na autostradzie w Niemczech, policja zatrzymała go na parkingu 20 km dalej. On nawet nie wiedział kiedy pił i co tam robi... Dlatego wolę jak sobie w sobotę usiądzie i wypije. Zwłaszcza, że to nie jest co rusz. Jestem zdania, że im więcej facetowi zabraniasz, tym bardziej go ciągnie. Przecież i tak wiem, że wypije, to po co mam się buczyć, że mnie kłamie? Cały czas zapiernicza na wszystko (poza mną) i ma prawo sobie usiąść z kolegą. Zwłaszcza, że nie widzieli się ze 3 lata.Wiecie co? A ja to okrutnica jestem![]()
Mój mąż musiał jeszcze przed moim zajściem w ciążę mi przysiąc, że równo ze mną zrezygnuje w 100%~ach z picia alkoholu. I nie ma, że boli. Nie wypił póki co ani łyka, oprócz bezalkoholowego piwa
Ostatnio słyszałam, jak tłumaczył kumplowi, który zjeżdża na parę dni z Danii, że piwkowania nie będzie
![]()
A moj nie pije juz z 3 lata. Po prostu nie lubi i go.nie ciagnie do.tego. twierdzi ze napatrzyl sie jak nie.ktorzy jego znajomi z osiedla.sie stoczyli. Jak ma.ochote to.sobie kupi piwo i wypije ale.to na prawde bardzo bardzo rzadko moze na wakacjach nie pamietam.nawet kiedy.Wiesz co, nasza znajoma strasznie swojego Męża ścigała z alko. W domu miał zakaz picia, a że jest kierowcą zawodowym, to po pracy sobie w ciężarówce pił. Do czasu, aż zaczął dosłownie chlać. I to w czasie jazdy. Spowodował kolizje na autostradzie w Niemczech, policja zatrzymała go na parkingu 20 km dalej. On nawet nie wiedział kiedy pił i co tam robi... Dlatego wolę jak sobie w sobotę usiądzie i wypije. Zwłaszcza, że to nie jest co rusz. Jestem zdania, że im więcej facetowi zabraniasz, tym bardziej go ciągnie. Przecież i tak wiem, że wypije, to po co mam się buczyć, że mnie kłamie? Cały czas zapiernicza na wszystko (poza mną) i ma prawo sobie usiąść z kolegą. Zwłaszcza, że nie widzieli się ze 3 lata.
Dobrze, że sam ma takie zdanie. To bardzo ważne, bo facet (przynajmniej mój) robi zawsze na przekór. I bardzo nie lubi jak kobieta go ogranicza.A moj nie pije juz z 3 lata. Po prostu nie lubi i go.nie ciagnie do.tego. twierdzi ze napatrzyl sie jak nie.ktorzy jego znajomi z osiedla.sie stoczyli. Jak ma.ochote to.sobie kupi piwo i wypije ale.to na prawde bardzo bardzo rzadko moze na wakacjach nie pamietam.nawet kiedy.
Oczywiście, że nikt nie lubi być ograniczany. Ale ja będąc w ciąży jestem i to bardzo, a to nasze wspólne dziecko przecież. Dodatkowo, to mój mąż bardzo nalegał na potomka, więc nie rozumiem czemu tylko ja mam ponosić konsekwencje
Może gdybyśmy prowadzili dotychczas spokojny tryb życia, nie miałoby to dla mnie żadnego znaczenia.. Bardzo dobrze, że wziął to na klatę. Dla mnie ma to bardzo duże znaczenie
![]()