Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anusiak1990 -Tak? Mam włączone stacje news ale jakos nic o tym na razie nie mowią. Przykre.
Anusiak1990 -Tak? Mam włączone stacje news ale jakos nic o tym na razie nie mowią. Przykre.
Ale to podobno tylko w zagrozonej. Ale ja tez nie glaszcze czesto po prostu jakos tak wtedy dotknelam.jak lezalam.i nagle.poczulam takie bulgotanie a tak to wiecej mi sie to nie zdazylo. Moze pozniej bedzie bardziej czuc. Wlasciwie ciekawa jestem.jak to potem bedzie nie moge sie.doczekac.jak bedzie.juz czuc jak.sie wierci czy cosGazow nie ma tak niskoja nie dotykam brzucha jakos tak mam ze wpojono mi do glowy ze nadmierne glaskanie powoduje stawianie macicy i staram sie nie dotykac:/
Bedziemy mialy dosc oj napewno. Ja pamiętam ze mnie juz nocne harce mlodej nie wzruszsly i raz mnie maz budzi ze mam go przestac bic... Ze co ze ja? A to mloda tak ladowala ostro ze tata po plecach obrywal i sie obudzilAle to podobno tylko w zagrozonej. Ale ja tez nie glaszcze czesto po prostu jakos tak wtedy dotknelam.jak lezalam.i nagle.poczulam takie bulgotanie a tak to wiecej mi sie to nie zdazylo. Moze pozniej bedzie bardziej czuc. Wlasciwie ciekawa jestem.jak to potem bedzie nie moge sie.doczekac.jak bedzie.juz czuc jak.sie wierci czy cos![]()
Niewiem.Dziewczyny u was tez tak.zimno w nocy ? U nas tak.zimno ze wytrzymac sie nie da. Wieczory sa na prawde mega chlodne.
Serio az takBedziemy mialy dosc oj napewno. Ja pamiętam ze mnie juz nocne harce mlodej nie wzruszsly i raz mnie maz budzi ze mam go przestac bic... Ze co ze ja? A to mloda tak ladowala ostro ze tata po plecach obrywal i sie obudzil![]()