U mnie tak samo, ciągle nie mam dostępu...:-(, może mamy coś zrobić czy nie wiem odblokować, jak to działa, że jedne odrazu miały dostęp a kilka osób nie ma .0
u mnie to samo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie tak samo, ciągle nie mam dostępu...:-(, może mamy coś zrobić czy nie wiem odblokować, jak to działa, że jedne odrazu miały dostęp a kilka osób nie ma .0
u mnie to samo![]()
Jak wchodzę w linka to cytuje,, Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony lub dokończenia tej czynności ,,. :-(@WIKA6 nie mozesz wejsc w podanego linka? Napisz jeszcze do aniaslu o dodanie na pewno to zrobi![]()
U mnie tak samo, ciągle nie mam dostępu...:-(, może mamy coś zrobić czy nie wiem odblokować, jak to działa, że jedne odrazu miały dostęp a kilka osób nie ma .
Hej dziewczyny witam grudniowe mamy sama też dołączam do waszego grona
Jest bardzo dużo stron więc nie sposób to nadrobić
czy jesteście już po badaniach prenatalnych? Mialyscie określona plec? Ja tak i zastanawiam się czy na etapie 12 tc są to już wiarygodne sugestie?
Pozdrawiam
Ja usłyszałam że to chłopczyk i zastanawiam się czy na takim etapie jest to wiarygodna opinia ☺ choć biorąc pod uwagę dzisiejsze aparaty usg chyba pomyłki zdarzają się już naprawdę rzadkoWitaj. Ja jestem po usg prenatalnym czekam jeszcze na wyniki z krwi. Mi Pani Doktor powiedziala ze dzieciaczek ma cos miedzy nozkami...
Witamy cię serdecznie.Hej dziewczyny witam grudniowe mamy sama też dołączam do waszego grona
Jest bardzo dużo stron więc nie sposób to nadrobić
czy jesteście już po badaniach prenatalnych? Mialyscie określona plec? Ja tak i zastanawiam się czy na etapie 12 tc są to już wiarygodne sugestie?
Pozdrawiam
Nie wiem wlasnie nie nastawiam sie ale M ucieszony.Ja usłyszałam że to chłopczyk i zastanawiam się czy na takim etapie jest to wiarygodna opinia [emoji5] choć biorąc pod uwagę dzisiejsze aparaty usg chyba pomyłki zdarzają się już naprawdę rzadko