@Paulina97 i @kasiaaaaaa zaopiekujecie się dziewczynami?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będą chłopcy, dziewczynki czy słodki mix? Koleżanka urodziła pod koniec maja bliźniaki. Wielkie szczęście! Poznałam tydzień temu dwóch małych przystojniaków o skrajnie odmiennych temperamentach Jeden wojownik, drugi delikatny, romantyk, poetaHej u mnie termin porodu na styczeń ale to ciąża bliźniacza wieeec raczej okolice Bożego Narodzenia![]()
O to sporo moj maly w 22+4 wazyl 557gCześć. Ja również chciałabym się przywitać i przyłączyć do waszego grona. Mam 31 lat i 15.12 po raz pierwszy zostanę mamą. Prześladuje mnie myśl, że trochę późno skupiłam się tylko na mojej ciąży (aktywność zawodowa). W I trymestrze miałam potworne mdłości, za to II trymestr przebiega całkiem gładko. Na ostatniej wizycie (23tc+2 dni) lekarz powiedział, że mała waży 760 gramów ale nie powinnam się tym przejmować. Czy któraś z was miała podobnie?
Dwóch chłopaków. Już na USG widac że jeden się non stop rusza a drugi tak chowa że ciężko mu fotkę zrobić. Podwójne szczęście i podwójne wydatki hehe.Będą chłopcy, dziewczynki czy słodki mix? Koleżanka urodziła pod koniec maja bliźniaki. Wielkie szczęście! Poznałam tydzień temu dwóch małych przystojniaków o skrajnie odmiennych temperamentach Jeden wojownik, drugi delikatny, romantyk, poetaA nam do grudnia zostało jeszcze trochę czasu... Liczę dni
Nie możemy się już doczekać.... Ja mam termin na 18
![]()