wymarzonyswiat
Zaangażowana w BB
Nie wiem, ale dlaczego mieliby odebrać? :/ nawet nie wiem a co [emoji23]Myslicie że gdyby odebrano nam dostęp do prywatnego wątku, dostałybyśmy o tym powiadomienie? Ja nie mam takiej wiadomości.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem, ale dlaczego mieliby odebrać? :/ nawet nie wiem a co [emoji23]Myslicie że gdyby odebrano nam dostęp do prywatnego wątku, dostałybyśmy o tym powiadomienie? Ja nie mam takiej wiadomości.
Wygląda jakbyśmy zostały usunięte [emoji17] bo na wyprawowe i brzuszków forum też się nie da wejść [emoji17]Nawet weszłam przez przeglądarkę i to samo, w ogóle jakby wątek nie istniał. [emoji33]
A kto tu jest moderatorem?trzeba napisaćWygląda jakbyśmy zostały usunięte [emoji17] bo na wyprawowe i brzuszków forum też się nie da wejść [emoji17]
Halo, halo, usunelyscie nas z forum?
Halo, halo, usunelyscie nas z forum?nie mogę wejść do kilku godzin.
@Paulina97 prosimy bardzo o przywrócenie do prywaty bardzo bardzo ....Halo, halo, usunelyscie nas z forum?nie mogę wejść do kilku godzin.
Ok dziękiNapisałam na prywatnym bo akurat kojarzę że dużo pisałaś ostatnio[emoji106] może jakiś problem ze stroną...