Mnie chyba nawet bicie serca nie uspokoi. W poprzedniej, która poronilam serce biło a tydzień później ciąża była już obumarlaSpokojnie, moja też jest młodsza.. Musimy cierpliwie czekać na serduszka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie chyba nawet bicie serca nie uspokoi. W poprzedniej, która poronilam serce biło a tydzień później ciąża była już obumarlaSpokojnie, moja też jest młodsza.. Musimy cierpliwie czekać na serduszka![]()
TuleJa już muszę się z Wami pożegnać niestety miło było ale dla mnie przygoda z drugą ciążą już niestety dobiegła końca. Dzisiaj rano dostałam silnych krwawien pojechałam od razu na izbę przyjęć siedzę w szpitalu na usg nic nie widać a moja dzisiejsza beta to już tylko 5,5. Ciąża biochemicznaWam życzę szczęścia powodzenia i szczęśliwych rozwiązań :*
Trzymaj sie. Dużo sił!Ja już muszę się z Wami pożegnać niestety miło było ale dla mnie przygoda z drugą ciążą już niestety dobiegła końca. Dzisiaj rano dostałam silnych krwawien pojechałam od razu na izbę przyjęć siedzę w szpitalu na usg nic nie widać a moja dzisiejsza beta to już tylko 5,5. Ciąża biochemicznaWam życzę szczęścia powodzenia i szczęśliwych rozwiązań :*
Dziekuje! 2 bety starcza?Gratuluję kolejna bete w sobotę
Przykro mi 3maj sie i szybko wracaj!Ja już muszę się z Wami pożegnać niestety miło było ale dla mnie przygoda z drugą ciążą już niestety dobiegła końca. Dzisiaj rano dostałam silnych krwawien pojechałam od razu na izbę przyjęć siedzę w szpitalu na usg nic nie widać a moja dzisiejsza beta to już tylko 5,5. Ciąża biochemicznaWam życzę szczęścia powodzenia i szczęśliwych rozwiązań :*
Tak jak przyrost będzie ok to za dwa tyg do lekarza i tylko czekamy na dobre wieści.Dziekuje! 2 bety starcza?
Dzieki [emoji4] to akurat po swietach bd miala urodzinki takze moze bd pielny prezent dla gosci [emoji4]Tak jak przyrost będzie ok to za dwa tyg do lekarza i tylko czekamy na dobre wieści.
Ja w tej ciąży wogole nie robiłam bety w przyszła środę wizyta